Μήπως έχουν «ξεφύγει» oι υποψήφιοι πολιτευτές (!) της Νέας Δημοκρατίας

Aκόμη δεν τους είδαμε Γιάννηδες τους βγάλαμε.

Και δεν κάνουν τίποτα άλλο, από το να εκθέτουν.. να ακυρώνουν και μάλιστα κατά συρροή τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη για τα όσα δηλώνει σχετικά με τις προθέσεις του, για το χτύπημα της οικογενειοκρατίας, την προώθηση της αξιοκρατίας ,την ανάδειξη νέων στελεχών μέσα από τη σχολή στελεχών της Νέας Δημοκρατίας.

 Δεν ξέρουμε τι συμβαίνει στους άλλους νομούς, αλλά αυτό που συμβαίνει στα Τρίκαλα είναι μοναδικό. Όχι μόνο γιατί υπάρχει μεγάλος αριθμός νέων υποψηφίων σε μία περίοδο που η πολιτική εμφανίζεται ως μία απαξιωμένη έννοια, όσο γιατί  η πλειοψηφία αυτών των στελεχών -με κάποιες εξαιρέσεις- έχουν επιδοθεί σε ένα νέου τύπου παλαιοκομματικό φαρισαϊσμό, κουβαλώντας το γραφικό φορτίο της ιδιότητας του υποψήφιου πολιτευτή (!), που παγκοσμίως αποτελεί τον απόλυτο πολιτικό νεολογισμό αφού δεν υφίσταται.

Έτσι άλλος  υποψήφιος πολιτευτής (!) βγάζει τη μουσούδα του χωρίς μάλιστα να έχει κάποια  ιδιότητα στην πρώτη θέση των εκδηλώσεων, άλλος ανεβάζει σέλφις με ότι βρίσκει μπροστά του, άλλος βγάζει πρωτοχρονιάτικα διαγγέλματα, άλλος έχει ανοίξει γραφείο, και άλλος κάνει θεσμικές επισκέψεις (προφανώς εκτιμώντας πως έγινε κιόλας θεσμός), μοιράζοντας μάλιστα πιστοποιητικά επάρκειας σε στελέχη της δημόσιας διοίκησης.

Και αυτό που δεν τρώγεται,  είναι η απάντηση που δίνουν όταν τους ρωτούν δημόσια ..για το αν θα είναι υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ. αφού απαντούν σχεδόν πανομοιότυπα … ότι δεν το έχουν ανάγκη ,εκτός και αν τους το ζητήσει ο Κυριάκος.. ενώ στις ιδιωτικές συζητήσεις «κτυπιούνται»,ότι έχουν πάρει την διαβεβαίωση από πολύ υψηλά ιστάμενα στελέχη της ΝΔ. Πάλι καλά που δεν λένε ότι θα γίνουν και υπουργοί..

Αν τελικά αυτό είναι το «νέο στην πολιτική» που εκκολάπτεται  μάλλον ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας , και μάλιστα άμεσα θα πρέπει να μετατρέψει τη Σχολή Στελεχών της ΝΔ σε σχολείο Β Ευκαιρίας.