Μηνύματα για νίκη στις εκλογές της 18ης Μαΐου από τον Χρήστο Μιχαλάκη

P5085700

Μηνύματα για νίκη στις εκλογές της 18ης Μαΐου έλαβε κατά τη διάρκεια ακόμη μιας προεκλογικής περιοδείας, ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης και εκ νέου υποψήφιος με τον Συνδυασμό «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ» με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό.

Την Πέμπτη 08-05-2014 επισκέφθηκε τον Παραπόταμο, το Λιλή, τον Άγιο Βησσαρίωνα, τη Φιλύρα, την Πιαλεία, τη Φήκη, το Ελευθεροχώρι και το Μικρό Κεφαλόβρυσο, όπου οι κάτοικοι τον υποδέχθηκαν με θέρμη.

P5085685

Ο κ. Μιχαλάκης μιλώντας στους κατοίκους των χωριών, αναφέρθηκε στο πλούσιο έργο της Περιφερειακής Αρχής τα 3,5 χρόνια που διήρκησε η θητεία, τονίζοντας τη σημασία των έργων που ολοκληρώθηκαν, αλλά και αυτών που συνεχίζονται, λύνοντας πολλά προβλήματα, τόσο στους κατοίκους του Νομού, όσο και στους επισκέπτες της περιοχή μας.

Οι κάτοικοι αναγνωρίζοντας την προσφορά του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων εξέφρασαν την στήριξή τους στον Συνδυασμό «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ» και τη βεβαιότητά τους για νίκη στις επερχόμενες Περιφερειακές Εκλογές της 18ης Μαΐου.

.