Μήνυμα Μπουφίδη για την Πρωτομαγιά

mpoufidis news

Την 1η Μαΐου γιορτάζουμε τους αγώνες των εργατών. Το σύνθημα: “Οχτώ ώρες δουλειά, οχτώ ώρες ανάπαυση, οχτώ ώρες ύπνο”, παραμένει επίκαιρο έως και τις μέρες μας, όπως επίκαιρα παραμένουν και τα μηνύματα τόσων ετών αγώνων εκ μέρους της εργατικής τάξης κατά όσων προσπαθούν να καταλύσουν και να υποβιβάσουν τους αγώνες όλων των εργαζομένων.

Από τα τέλη του 19ου αιώνα συνειδητοποιήσαμε και στην Ελλάδα ότι βασικό αίτημα όλων είναι η οχτάωρη εργασία, με την Κυριακή αργία και με κρατική ασφάλιση στα θύματα εργατικών ατυχημάτων.
Το ζητούμενο για όλους μας είναι μονιασμένοι και με μια φωνή να παλεύουμε για τα ιδανικά μας και για το δικαίωμα στην εργασία όλων μας, μικρών και μεγάλων και το δικαίωμα στην υγεία και ασφάλεια των εργαζομένων.

Όταν όλοι μαζί αγωνιζόμαστε για όσα πιστεύουμε και για όσα οραματιζόμαστε να γίνουν, τότε βγαίνουμε σίγουρα κερδισμένοι όλοι.

Τα παιδιά μας, που είναι το μέλλον της κοινωνίας μας και του τόπου μας, περιμένουν από εμάς να παλέψουμε, προκειμένου να δημιουργήσουμε τις συνθήκες για ένα καλύτερο αύριο για αυτά και μελλοντικά για τα δικά τους παιδιά, όπως οι δικοί μας γονείς παλέψανε για το δικό μας αύριο, που δυστυχώς κάποιοι δήθεν «μεγάλοι και δυνατοί» προσπαθούν να καταστρέψουν!
Ελάτε αύριο όλοι μαζί να δώσουμε το δυναμικό παρόν στο Εργατικό Κέντρο Καλαμπάκας, στην πορεία των εργατών, προκειμένου να ακουστεί δυνατά η φωνή μας!

Εκλογικό Γραφείο Ιωάννη Δ. Μπουφίδη
Υποψηφίου Δημάρχου Καλαμπάκας
Επικεφαλής συνδυασμού «Όραμα & Δράση … για το Δήμο Καλαμπάκας»

.