Μίλαν-Ολυμπιακός 3-1: Ήταν «Θρύλος» για 70 λεπτά, αλλά κατέρρευσε μέσα σε δέκα!

Ο Γκερέρο τον έβαλε μπροστά στο 14′, οι 6.000 οπαδοί του έκαναν το «Μεάτσα» να μοιάζει με Καραϊσκάκη, αλλά ο Ολυμπιακός πλήρωσε ακριβά τις αδράνειες στην άμυνά του – Η Μίλαν πέτυχε τρία γκολ από το 70′ έως το 79′ και πήρε τη νίκη

Οσο εύκολα μπορούν να σε τιμωρήσουν στο Champions League, άλλο τόσο μπορούν να στο κάνουν στο Europa League. Πόσo μάλλον όταν αγωνίζεσαι στο Σαν Σίρο με την Μίλαν των 7 τροπαίων Champions League. Κι ο Ολυμπιακός το κατάλαβε καλά. Πως δεν αρκούν 70 λεπτά απόλυτης συγκέντρωσης για να πάρεις αποτέλεσμα και διπλό μέσα στο Μιλάνο.

Γιατί για 70 λεπτά οι «ερυθρόλευκοι» όχι μόνο ήταν μπροστά αλλά έδειχναν ότι μπορούν να διαχειριστούν το ματς. Και το έκαναν μετά το γκολ του Γκερέρο (στο 14′). Ομως η αλλαγή του Γκατούζο (Κουτρόνε στο 54′) άλλαξε τις ισορροπίες. Σε συνδυασμό με τα λάθη του Σισέ και την κατάρρευση των «ερυθρολεύκων» ήρθε η ανατροπή μέσα σε δέκα λεπτά.

Στο 70′ (Κουτρόνε), στο 76′ (Ιγκουαΐν) και στο 79′ (Κουτρόνε) το 0-1, έγινε 3-1 με τον Ολυμπιακό να μην παίρνει τίποτα από το παιχνίδι.

protothema.gr