Μικρός αποδείχθηκε ο χώρος στις «Κηρήθρες» για την παρουσίαση του βιβλίου “Οι τελευταίες πεντάρες”

Μικρός αποδείχθηκε ο χώρος του βιβλιοπωλείου «Κηρήθρες» για την παρουσίαση του βιβλίου του Βαγγέλη Αυδίκου «Οι τελευταίες πεντάρες»

Γέμισε ασφυκτικά από κόσμο, όχι μόνο η αίθουσα εκδηλώσεων αλλά και ο ισόγειος χώρος του βιβλιοπωλείου «Κηρήθρες» του Κώστα Κοτρώνη, κατά την παρουσίαση του νέου βιβλίου του Βαγγέλη Αυδίκου με τίτλο «Οι τελευταίες πεντάρες», αφού η παρουσίαση του αποτέλεσε πόλο έλξης για δεκάδες Τρικαλινούς φίλους του βιβλίου.

Την συνδιοργάνωση της παρουσίασης του πολύ ενδιαφέροντος αυτού βιβλίου, είχαν από κοινού ο Σύλλογος Ηπειρωτών νομού Τρικάλων, ο Χορευτικός και λαογραφικός όμιλος Τρικάλων «Ασκληπιός», οι εκδόσεις «Ταξιδευτής» και το βιβλιοπωλείο «Κηρήθρες».

Για το βιβλίο μίλησε ο Αγαθοκλής Αζέλης φιλόλογος και ποιητής και ακολούθησε συζήτηση με τον συγγραφέα, ενώ προλόγισε η Πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Τρικάλων Νίκη Χύτα.

Αποσπάσματα του βιβλίου διάβασε η ηθοποιός Λίνα Μαργώνη, ενώ την βραδιά «έντυσε» μουσικά ο Παναγιώτης Ζαχαρόπουλος που έπαιξε κιθάρα και τραγούδησε γνωστά και όμορφα τραγούδια.