Μιχάλης Ταμήλος: Το Ποδηλατοδρόμιο μπορεί να επαναλειτουργήσει

podilatodromio 14

Επίσκεψη στο ποδηλατοδρόμιο Τρικάλων πραγματοποίησαν την Δευτέρα ο βουλευτής της Ν.Δ. και πρώην Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Μιχάλης Ταμήλος, και ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου μαζί με τον κατασκευαστή της πίστας του ποδηλατοδρομίου και παλιό ποδηλάτη κ. Γιάννη Δαλαβίκα.

Η κατασκευή του ποδηλατοδρομίου έγινε το έτος 2004 από την Ποδηλατική Ομοσπονδία , για την προπόνηση της Εθνικής ομάδας ποδηλασίας και από τότε λόγω πλημμελούς συντήρησης της πίστας έχει αχρηστευθεί λειτουργικά.

Η επίσκεψη του τότε κατασκευαστή, του Δημάρχου Τρικκαίων και του Βουλευτή της Ν.Δ., έγκειται στο να εξευρεθεί ο καλύτερος τρόπος αποκατάστασης της πίστας, προκειμένου να τεθεί πάλι σε λειτουργία το ποδηλατοδρόμιο.

Για τη αποκατάσταση της πίστας του ποδηλατοδρομίου, έχει εξοικονομηθεί ποσό 400.000 € από το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και έχει αποδοθεί στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, ύστερα από πρωτοβουλία του βουλευτή της Ν.Δ. κ. Μιχάλη Ταμήλου.

Η εμπλοκή του Δήμου στον οποίο ανήκει η έκταση είναι αναγκαστική διότι από το 2009 η πίστα έχει παραχωρηθεί από την Ομοσπονδία Ποδηλασίας , ενώ στην πόλη μας υπάρχει αξιόλογο αθλητικό δυναμικό καθώς και έμπειροι βετεράνοι όπως ο Στέλιος Βάσκος.

Ο κ. Ταμήλος εκτιμά ότι η αποκατάσταση της πίστας του ποδηλατοδρομίου, θα δώσει νέα ώθηση στο άθλημα της ποδηλασίας στα Τρίκαλα, μία πόλη που αγαπά το ποδήλατο όσο λίγες πόλεις στην Ελλάδα.

.