Μιχάλης Ταμήλος: «ναι» υπό όρους η «Ονειρούπολη»

tamilos_2

 

Ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Τρικκαίων κ. Μιχάλης Ταμήλος, ερωτηθείς από το trikalain.gr σχετικά με την από κοινού διοργάνωση, του Δήμου Τρικκαίων και του Επιμελητηρίου Τρικάλων, της «Ονειρούπολης» την περίοδο των Χριστουγέννων στον Μύλο Ματσόπουλου, απάντησε:

«Αρχικά δεν έχει έρθει στο Δημοτικό Συμβούλιο, ολοκληρωμένη η συγκεκριμένη πρόταση, άρα απ’ την πλευρά μας δεν γνωρίζουμε την λεπτομερή περιγραφή της εκδήλωσης, ούτε και τον ακριβή τίτλο που θα της δοθεί. Πώς θα λέγεται; «Ονειρούπολη» ή ο «Μύλος των Ξωτικών»;

Παρόλα αυτά, αν γίνει με σημαντική οικονομική συμμετοχή του Επιμελητηρίου, της ΓΕΣΕΒΕ και του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων – μιλάω για χρηματοδότηση τουλάχιστον 50% και το υπόλοιπο 50% να καλυφθεί από τον Δήμο – οπότε έτσι θα κινητοποιηθούν οι οικονομικοί φορείς της πόλης, με απώτερο σκοπό την οικονομική ανάσα των Τρικάλων, εμείς από την πλευράς μας δεν έχουμε πρόβλημα.

Γενικά όμως, μεγάλη αλήθεια είναι, ότι πρόκειται για ένα δύσκολο οικονομικό εγχείρημα, δεδομένου της οικονομικής κρίσης.

Εν κατακλείδι, αν συμμετέχουν οι φορείς, θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο να δοκιμάσουμε, παρόλο το ριψοκίνδυνο του εγχειρήματος».

                                                                                                                                                                                                            Λέλα Κατεχάκη