Μιχαλάκης-Καρανάσιος: Μαζί στα εύκολα και στα δύσκολα

«Το σιρόπι έχει δέσει» εδώ και καιρό για τους Χρήστο Μιχαλάκη και Γιώργο Καρανάσιο. Δεν χρειάζεται να λένε πλέον πολλά λόγια μεταξύ τους, συνεννοούνται με τα μάτια και ξέρει ο ένας τι θέλει και τι ζητάει ο άλλος.

Βέβαια ο στενός συνεργάτης του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων και Διευθυντής της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, φροντίζει διακριτικά πάντα να στέκεται ένα βήμα πίσω από τον Μιχαλάκη και έτσι πρέπει άλλωστε, αφού γνωρίζει καλά τον ρόλο του που είναι η δουλειά από «πίσω». Πολλές φορές άλλωστε ο Καρανάσιος έχει λειτουργήσει ως «κυματοθραύστης», λειτουργώντας καθαρά ως ο άνθρωπος πίσω από τον Μιχαλάκη.

Δεν υπάρχουν ωράρια για τον Χρήστο Μιχαλάκη και τον Γιώργο Καρανάσιο. Είτε μαζί, είτε ο καθένας μόνος του από τον ρόλο που έχει, έρχονται καθημερινά σε επαφή με τους πολίτες όλου του νομού, φροντίζουν να λύνουν προβλήματα όπου αυτά παρουσιάζονται, ακόμη και στις δύσκολες αυτές υγειονομικές συνθήκες που διανύουμε.

Και επειδή εδώ που τα λέμε στην πολιτική, όπως και στη ζωή άλλωστε, δεν είναι όλα εύκολα, Μιχαλάκης και Καρανάσιος έχουν δώσει όρκους τιμής να συμπορεύονται μαζί και στα εύκολα και στα δύσκολα. Και η αλήθεια είναι ότι τα καταφέρνουν περίφημα….Το μαρτυρά άλλωστε η αποδοχή του Χρήστου Μιχαλάκη στους ψηφοφόρους του νομού όλων των πολιτικών αποχρώσεων…33.000 σταυρούς δεν τους λες και λίγους!