Μιχαλάκης- iPhone, ο τετραπύρηνος !!!!

to-iphone-6

 

Μετά τη λαμπρή σταδιοδρομία του ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης των ΣυΡιζΑ -ΑΝΕΛ αλλά και του πρωθυπουργού μας κ. Τσίπρα στην παρέλαση, ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης έγινε και περιφερειάρχης ( έστω και για μια ημέρα.).

 

 Εδώ θα μου πείτε ότι έγινε (αυτοχρίστηκε) εκπρόσωπος του πρωθυπουργού για μια ώρα , περιφερειάρχης για μία μέρα δεν θα μπορούσε να γίνει ;

 

Όπως εξάλλου ο ίδιος διέρρευσε τη σχετική πληροφορία- συνοδευόμενη μάλιστα από σχετική φωτογραφία – απόντος του Περιφερειάρχη Αγοραστού, ο «Αντί»   Μιχαλάκης  ανέλαβε  αντ΄ αυτού να ξεπετάξει τις …εισηγήσεις στο Περιφερειακό Συμβούλιο (ΠΣ).

 

Απευθύνθηκε Όρθιος (λέτε να μην είχε την εξουσιοδότηση να καθίσει στην καρέκλα του περιφερειαρχη ; ), όχι από «στήθους»,  αλλά δια  τηλεφώνου προς τους περιφερειακούς συμβούλους…

 

Εφεύρε και εισήγαγε στο σώμα του ΠΣ,    νέο καινοτόμο τρόπο παρουσίασης και συζήτησης των θεμάτων, εξ αποστάσεως,  μέσω του  κυκλώματος  κινητής τηλεφωνίας, με την χρήση συσκευών iPhoneτελευταίου τύπου …  για  βιντεοκλήσεις  με ανοιχτή ακρόαση!!!!!

 

Ψεκάστε, σκουπίστε, ψηφίσατε!!!!

 

Δεν χρειάστηκε να «παλουκωθεί»  με τις ώρες στην καρέκλα, να «μπουρδουκλωθεί»     με τα θέματα …να «σκοτωθεί»  με τους ..  άλλους!!!

Έβαλε μπροστά το «εργαλείο» που δεν αποχωρίζεται ποτέ (το κινητό του εννούμε μη παρεξηγηθούμε κιόλας), έσκυψε την κούτρα … καταή,   και μέσα σε ένα πεντάλεπτο  …καθάρισε….

…καράφλιασε και τον Πρόεδρο του Περιφερειακού  που τον κοιτούσε άναυδος.

 

Όχι παίζουμε!

 

ΥΓ : Η πληροφορία που κυκλοφόρησαν οι γνωστοί τοπικοί σπιούνοι ότι μέσα απ΄το iPhone ακούγονταν  η φωνή του Αγοραστού, ελέγχεται ως απολύτως ανακριβής.

 

.