Μία υπέροχη γιορτή κρασιού στην Διάβα

Οι «Ανοιχτές Πόρτες» Οινοποιείων…
 
Το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Μαΐου το Οινοποιείο Λούδας, το οποίο βρίσκεται στη Διάβα άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό. Η Ζαχαρούλα και ο Κώστας Λούδας άνοιξαν τις πόρτες του Οινοποιείου για τους επισκέπτες, οι οποίοι ενημερώθηκαν από τη Ζαχαρούλα Λούδα για τη διαδικασία της οινοποίησης και ξεναγήθηκαν στον αμπελώνα και στους χώρους του Οινοποιείου. Στη συνέχεια απόλαυσαν τις εκλεκτές ποικιλίες οίνου σε ένα απαράμιλλης ομορφιάς περιβάλλον.
 
Μαζί με το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σταγών & Μετεώρων κ. Θεόκλητο αποδεχτήκαμε με μεγάλη χαρά την πρόσκληση της Ζαχαρούλας και απολαύσαμε τη φιλοξενία της οικογένειας Λούδα, καθώς και τις εκλεκτές ποικιλίες οίνου. Επίσης, πολλοί προσκεκλημένοι, μεταξύ των οποίων οι πολιτικές αρχές του τόπου, επισκέφτηκαν το οινοποιείο αυτό το διήμερο, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για το χωριό μας, τη Διάβα.
 
Είναι σημαντικό για το χωριό μας, επιχειρήσεις όπως το Οινοποιείο Λούδας να επενδύουν επιχειρηματικά στον τόπο μας και να ενισχύουν την τοπική οικονομία, αναδεικνύοντας παράλληλα τον οίνο, όπως αυτός πηγάζει από τα σπλάχνα της περιοχής μας.
 
Συγχαρητήρια στην οικογένεια Λούδα για το υπέροχο αυτό διήμερο.