Μια συνηθισμένη Δευτέρα στα Τρίκαλα… [foto]

Αν εξαιρέσει κανείς τα κλειστά καταστήματα στον τομέα της εστίασης, κατά τα άλλα η σημερινή Δευτέρα ήταν μια συνηθισμένη Δευτέρα στα Τρίκαλα, έτσι όπως όλοι την ξέρουμε από την προ κορονοϊού εποχή.

Με ανοιχτά κανονικά σήμερα και τα τελευταία καταστήματα του λιανεμπορίου, η κίνηση στην πόλη έδειξε ότι αρχίζει και πάλι αργά και σταδιακά να κινείται η αγορά σε φυσιολογικούς ρυθμούς.

Όπως κατέγραψε σήμερα το trikalaIN.gr, ο κόσμος που βγήκε σήμερα έξω στην πόλη ήταν πολύς, στις περισσότερες των περιπτώσεων τηρώντας τις αποστάσεις και τα μέτρα προστασίας, με τους δρόμους και τις πλατείες να είναι γεμάτα αυτοκίνητα και πεζούς, ενώ ικανοποιητική ήταν σε γενικές γραμμές και η κίνηση στα εμπορικά καταστήματα.

Αξιόλογη κίνηση είχε σήμερα και η εβδομαδιαία λαϊκή αγορά, με τους παραγωγούς και τους καταναλωτές να γεμίζουν τον χώρο διεξαγωγής στην οδό 28ης Οκτωβρίου και Ηρώων Αλβανικού μετώπου. Πολύ ήταν η κίνηση και στις τράπεζες και τις δημόσιες υπηρεσίες των Τρικάλων, γεγονός που δείχνει πως παρόλο που ο ιός ακόμη δεν εξαλείφθηκε, οι Τρικαλινοί με δεδομένη και την υπάρχουσα κατάσταση όπου δεν υπάρχουν επιβεβαιωμένα κρούσματα στο νομό, έχουν πάρει την απόφαση για σταδιακή επαναφορά στις κανονικές συνθήκες ζωής.