Μια οφειλόμενη απάντηση από τον Τοπικό Σύμβουλο Πηγής Νικόλαο Παπαθανασίου

Φοβούμενος να αντιμετωπίσει την αλήθεια κατάματα, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Πηγής Χρήστος Μαυρογιάννης καταφεύγει σε ένδικα μέσα εναντίον μου, επειδή τόλμησα να πω τα αυτονόητα που θα έλεγε και ο κάθε ελεύθερα σκεπτόμενος άνθρωπος, ότι δηλαδή με τις δικές του πρωτοβουλίες και επιλογές, μπήκαν σε κίνδυνο οι ζωές δεκάδων συγχωριανών μας συνταξιούχων, που σε περίοδο γενικής απαγόρευσης της κυκλοφορίας και συνάθροισης ανθρώπων στον ίδιο χώρο, αυτός τους συγκέντρωσε όλους μαζί στο χώρο τηε πλατείας του χωριού, για να εισπράξουν τις συντάξεις τους.

Οι φωτογραφίες άλλωστε που έβγαλα με το κινητό μου τηλέφωνο, αποτελούν αδιάψευστο μάρτυρα όλων των παραπάνω και δεν επιδέχονται καμία αμφισβήτηση.

Το ότι ο κ. Μαυρογιάννης βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο από τις δυσμενείς γι’ αυτόν εξελίξεις, είναι κάτι για το οποίο σαφώς και δεν ευθύνομαι εγώ, παρά μόνο ο ίδιος ο εαυτός του. Η κοινωνία της Πηγής γνωρίζει πολύ καλά το ποιος είναι ο καθένας μας και μας κρίνει ανάλογα. Να μην έχει καμία αμφιβολία περί τούτου ο κ. Μαυρογιάννης. Όταν οι αλήθειες είναι αδιαμφισβήτητες μιλούν από μόνες του και κανείς δεν μπορεί να τις εμποδίσει, ούτε με τις απειλές, ούτε με τις φοβέρες.

 

Νικόλαος Παπαθανασίου

Τοπικός Σύμβουλος Πηγής