Μια χρονιά γεμάτη όμορφες εκπλήξεις για τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μεγαλοχωρίου

10421234 7

Μια χρονιά γεμάτη όμορφες εκπλήξεις ήταν αυτή που διανύθηκε για τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μεγαλοχωρίου και με όμορφες εκπλήξεις έκλεισε! Ένα γεμάτο διήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων ήταν την Πέμπτη 26 και την Παρασκευή 27 Ιουνίου.
Την πρώτη ημέρα το Θεατρικό εργαστήρι παρουσίασε το έργο του Ευγένιου Τριβιζά «Η τελευταία μαύρη Γάτα», όπου οι μαθητές του Γυμνασίου και Δημοτικού Σχολείου Μεγαλοχωρίου, οι οποίοι συμμετείχαν, αποθεώθηκαν κυριολεκτικά από το κοινό. Την επιμέλεια της παράστασης είχαν η Βάσω Γκουγκαρά (διασκευή-διδασκαλία-σκηνοθεσία-μουσική επιμέλεια)και η Μαρία Τζέλη(διδασκαλία-μακιγιάζ-κουστούμια).
Τα σκηνικά της παράστασης δημιουργήθηκαν από το καλλιτεχνικό εργαστήρι του συλλόγου υπό την καθοδήγηση της Αδάμου Μαρίας (ζωγράφος) και Κρινίτσα Δήμητρας (παιδαγωγός – ερασιτέχνης ζωγράφος). Στο χώρο των εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα έκθεση ζωγραφικής , όπου οι γονείς μπόρεσαν να θαυμάσουν τα έργα των μικρών καλλιτεχνών.

DSC09213

Την Παρασκευή τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου χόρεψαν παραδοσιακούς και λαϊκούς χορούς υπό την καθοδήγηση του Γαλάνη Βασίλη και Λένας Γκουγκαρά δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα γλεντιού, το οποίο απογειώθηκε μέχρι αργά το βράδυ.
Ο Σύλλογος σχεδιάζει τις παρεμβάσεις του, οι οποίες αφορούν όλο το φάσμα των ανθρώπινων εκφράσεων φιλοδοξώντας να κάνει καθημερινότητα την ποιότητα ζωής, τη συμμετοχή, τον εθελοντισμό και πάνω απ’ όλα τον σεβασμό και την αξιοπρέπεια δίνοντας χώρο για οποιαδήποτε δημιουργική ιδέα κυρίως των νέων ανθρώπων, που έχουν ανάγκη από πνευματικό ζωτικό χώρο.

DSC09220

Ευχαριστούμε τους συντοπίτες μας και τους συμπολίτες μας, που αγκάλιασαν τις εκδηλώσεις με την παρουσία τους και το θερμό τους χειροκρότημα καθώς επίσης και τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο κο Παπαστεργίου Δημήτριο και τους συμβούλους του συνδυασμού του, που μας τίμησαν με την παρουσία τους, όπως και τον κο Καΐκη Γιώργο, επικεφαλής του συνδυασμού «Λαϊκή Συσπείρωση».
Τέλος ευχαριστούμε θερμά όλα τα καταστήματα του χωριού μας που συνέδραμαν οικονομικά σε τόσο δύσκολους καιρούς για να πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις.

10474

.