Μέτωπο Λαού : Συγκέντρωση για το ρεύμα

deh pylones

Η συγκέντρωση Τρικαλινών που τους έκοψε το ρεύμα ο Ταμήλος

300.000 Έλληνες ζουν σήμερα χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, σύμφωνα με επίσημες πηγές.

Απ’ αυτούς οι 3.000 τουλάχιστο ζουν στον Νομό Τρικάλων. Δηλαδή ο Ταμήλος έχει δίκιο. Χιλιάδες συμπατριώτες σήμερα του Ταμήλου «μπορούν και ζουν» μια χαρά χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα! Δεν γνωρίζουμε αν χρησιμοποιούν γκαζόλαμπες για ρομαντική ατμόσφαιρα, όπως θα ήθελε ο περιλάλητος βουλευτής Τρικάλων ή απλώς βιώνουν το απόλυτο σκοτάδι. Ενώ χιλιάδες άλλοι συμπατριώτες μας στην πόλη και τα χωριά πέρασαν κάποιο διάστημα, μικρότερο ή μεγαλύτερο, με κομμένο το ρεύμα στο σπίτι, το μαγαζί, το γραφείο ή τη μικροεπιχείρησή τους, γιατί δεν είχαν χρήματα να το πληρώσουν.
Ταυτόχρονα είμαστε δεκάδες χιλιάδες σήμερα οι Τρικαλινοί και οι Τρικαλινές που κινδυνεύουμε, έχοντας το καθημερινό άγχος μήπως μας κόψουν το ρεύμα ανά πάσα στιγμή, λόγω οικονομικής αδυναμίας.
Το ρεύμα δεν μας το κόβουν οι συνδικαλιστές, όπως μας γανώνει τα μυαλά η προπαγάνδα του συστήματος. Το ρεύμα το κόβει ο Ταμήλος! Και μαζί του ο Βλαχογιάννης με τον Σκρέκα. Και βέβαια μαζί τους άπαντες οι βουλευτές και οι υπουργοί της συγκυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου, οι οποίοι ψηφίζουν και στηρίζουν με χέρια και πόδια τα βάρβαρα μνημόνια, τους μνημονιακούς νόμους-βόμβες, την τρόικα, τις εγκληματικές και απάνθρωπες πολιτικές σε βάρος του ελληνικού λαού.
Τί λέτε, υπάρχει περίπτωση ο Ταμήλος και όλοι οι άλλοι συγκυβερνώντες φίλοι και συνεργάτες του να μείνουν χωρίς ρεύμα;
Ή ξέρουν να κόβουν το ρεύμα και το νερό μόνο στους άλλους; Γι’ αυτό το θέμα της συγκέντρωσης είναι: «Θα τους αλλάξουμε τα φώτα!»
Όλοι στη συγκέντρωση Τρικαλινών που τους έκοψε το ρεύμα ο Ταμήλος που θα γίνει την Πεμπτη 17/7 και ώρα 8.30μμ. στο καφέ «Ληθαίο» (πρώην ΚΤΕΛ).

ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΤΩΡΑ,
ΠΡΙΝ Ο ΤΑΜΗΛΟΣ ΚΑΙ Η ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ
ΜΑΣ ΒΥΘΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!
Ή ΤΑΜΗΛΟΣ Ή ΦΩΣ!
(το σύνθημα που συμπυκνώνει τον πολιτικό μας αγώνα σήμερα).

.