Μετάλλια ο Α.Σ.Τρικάλων σε αγώνες πάλης στην Βουλγαρία

Στο Πλέβεν της Βουλγαρίας βρέθηκαν το Σαββατοκύριακο 8/9 Δεκεμβρίου, τέσσερις αθλητές του Α.Σ.Τ ώστε να λάβουν μέρος στο διεθνές τουρνουά, (освобождение).
Στους αγώνες συμμετείχαν ομάδες από οχτώ χώρες, δίνοντας ιδιαίτερο χρώμα στην διοργάνωση, με τον βαθμό δυσκολίας να είναι ανταγωνιστικός, καθώς αγωνίστηκαν αθλητές από παραδοσιακές δυνάμεις του χώρου, με τους Τρικαλινούς παλαιστές να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο Α.Σ.ΤΡΙΚΑΛΩΝ κατέκτησε τρία μετάλλια, με τα παιδιά να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό επάνω στο ταπί, αφήνοντας ικανοποιημένους, όσους παραβρέθηκαν μαζί με την Τρικαλινή αποστολή στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Χρυσό μετάλλιο: Δημήτρης Θάνος, πραγματοποίησε τέσσερις νίκες, χωρίς καν να δώσει ένα σημείο στους αντιπάλους του. Αξίζει να σημειωθεί ότι πάλευε με αθλητές δυο χρόνια μεγαλύτεροι του.

Αργυρό μετάλλιο: Δημήτρης Τζιάντζιος, κατάφερε μετά από τρείς συνεχόμενες νίκες να φτάσει άξια στον τελικό της κατηγορίας του χάνοντας ομως το χρυσό μετάλλιο που πιστεύαμε ότι θα μπορούσε να το είχε κατακτήσει.

Χάλκινο μετάλλιο: Θωμάς Βασδέκης, μετά από δυο νίκες και ενώ κέρδιζε, από μια λάθος εκτέλεση έχασε τον αγώνα με πτώση, χάνοντας έτσι και το χρυσό μετάλλιο που πολύ πιθανόν να κέρδιζε.

Έβδομη θέση: Σωτήρης Μπακόπουλος στάθηκε ατυχος στην είσοδο για τους οχτώ καλύτερους, διότι έχασε με σκορ 9-7, χωρίς να του δοθεί η ευκαιρία να ξανά αγωνιστεί, καθώς ο Βούλγαρος αθλητής στο επόμενο ματς έχασε.
Συνχαρητήρια και στα τέσσερα παιδιά που αγωνίστηκαν και μας έκαναν υπερήφανους για ακόμη μια φορά.