Με…περγαμηνές έρχεται για Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ στα Τρίκαλα ο Γιάννης Τριγώνης

Έντονη είναι η διάθεση και η επιθυμία να αλλάξουν πολλά μέσα στο ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ, μετά την εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη στην ηγεσία του κόμματος. Προτεραιότητα εντός του κινήματος, είναι μεταξύ των αλλαγών που προγραμματίζονται να τοποθετηθούν νέοι, άφθαρτοι  και ικανοί άνθρωποι σε θέσεις-κλειδιά, ώστε να επιτευχθεί η πολυπόθητη ανανέωση και να πάει μπροστά το κόμμα όχι ένα, αλλά πολλά βήματα.

Στα Τρίκαλα, μετά την άρνηση της νυν Γραμματέως της ΝΕ του ΚΙΝΑΛ Λώρεν Κασσοπούλου να ανανεώσει την θητεία της στη θέση, προωθείται η υποψηφιότητα του Γιάννη Τριγώνη, ο οποίος έχει πρότερη σημαντική κομματική εμπειρία σε καίρια πόστα.

Άνθρωπος της απόλυτης εμπιστοσύνης του Προέδρου, ο Τριγώνης συνομιλεί απευθείας με τον Ανδρουλάκη για μια σειρά ζητημάτων. Δεν ήταν άλλωστε τυχαία η επιλογή του να οριστεί υπεύθυνος του προεκλογικού του αγώνα στα Τρίκαλα, ένα ρόλο που έφερε με απόλυτη επιτυχία σε πέρας.

Ο Γιάννης Τριγώνης έρχεται λοιπόν με τις δικές του κομματικές περγαμηνές να καταλάβει το επόμενο διάστημα την θέση του Γραμματέα της ΝΕ Τρικάλων του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ και με διάθεση να ανταποκριθεί σε ρηξικέλευθες αλλαγές σε επιλογές και προτάσεις, πλήρως εναρμονισμένες με το πνεύμα του Ανδρουλάκη για ανανέωση και φυγή προς τα εμπρός. Για την ώρα οι οιωνοί είναι καλοί, μένει να δούμε αν όλη αυτή η δημοσκοπική άνοδος θα έχει και την ανάλογη συνέχεια!