Μεγάλη συγκέντρωση του ΚΚΕ στα Τρίκαλα με ομιλητή το Δ. Κουτσούμπα

Χαιρετισμό στη συγκέντρωση απεύθυναν ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ, Ρίζος Μαρούδας ο υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Τάσος Τσιαπλές και ο υποψήφιος δήμαρχος Τρικκαίων, Γιώργος Καΐκης.

«Το πραγματικό ερώτημα, που μπαίνει μπροστά στον κάθε εργάτη, μπροστά στον άνεργο, τον αυτοαπασχολούμενο, το φτωχό αγρότη, είναι: Θα συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο, αυτού του σάπιου εκμεταλλευτικού συστήματος ή θα αντεπιτεθούμε μαζικά και δυναμικά παντού, για ν’ ανοίξει επιτέλους ο δρόμος για την ικανοποίηση των σύγχρονων κοινωνικών αναγκών;  Εμείς έχουμε ήδη απαντήσει αντεπίθεση! Αντεπίθεση με το ψηφοδέλτιο του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας στις ευρωεκλογές. Το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης στις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές». Αυτό τόνισε, μεταξύ άλλων, ο  ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕΔημήτρης Κουτσούμπας, μιλώντας στην συγκέντρωση που διοργάνωσε η ΤΟ Τρικάλων του ΚΚΕ, στην κατάμεστη πλατεία Ρήγα Φεραίου.

«Απευθυνόμαστε σε όσους, παρά τις επιμέρους διαφωνίες τους ή τους διαφορετικούς προβληματισμούς τους σε κάποια θέματα, βλέπουν στο ΚΚΕ τη μοναδική δύναμη αντίστασης, οργάνωσης του λαού για ριζικές αλλαγές», σημείωσε ο Δ. Κουτσούμπας, υπογραμμίζοντας ότι «σε όλους αυτούς απλώνουμε το χέρι για να πάρουν τη θέση τους δίπλα μας και μπροστά στις εκλογικές μάχες και στο κίνημα. Για να πάρουμε πίσω όλα όσα χάσαμε, όλα όσα μπορούμε να έχουμε. Θα τα καταφέρουμε να βγούμε στο ξέφωτο».

Χαιρετισμό στη συγκέντρωση απεύθυναν ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ, Ρίζος Μαρούδας, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Τάσος Τσιαπλές, και ο υποψήφιος δήμαρχος Τρικκαίων, Γιώργος Καΐκης.