Μεγάλη συγκέντρωση Αβραμόπουλου στον Κονισκό

Συνεχίζει τις επισκέψεις του σε χωριά του Δήμου Μετεώρων ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης και υποψήφιος Δήμαρχος κ. Λευτέρης Αβραμόπουλος.Το βράδυ της Παρασκευής βρέθηκε στο χωριό του Κονισκού και μίλησε σε μεγάλη συγκέντρωση πολιτών, οι οποίοι αυθόρμητα προσήλθαν για να τον ακούσουν και να δηλώσουν τη στήριξή του στη προσπάθεια που κάνει ώστε να μπει ο Δήμος σε μια νέα αναπτυξιακή πορεία.

Ο κ. Αβραμόπουλος στάθηκε στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής, μίλησε για τις απείρου κάλλους ομορφιές της και τις δυνατότητες που υπάρχουν για ήπια τουριστική ανάπτυξη. Αναφέρθηκε επίσης στην υποχρέωση του Δήμου να στηρίξει τον πρωτογενή τομέα παραγωγής και να δώσει ταυτότητα στα προϊόντα που παράγει η εύφορη γη μας. Ο κ. Αβραμόπουλος μίλησε για προγράμματα στήριξης των αγροτών, αλλά και κυρίως των κτηνοτρόφων οι οποίοι σε πείσμα των καιρών επιμένουν και διατηρούν μεγάλες κτηνοτροφικές μονάδες, προσφέροντας κρέατα αρίστης ποιότητας σε όλη τη χώρα.

 Τέλος δεσμεύτηκε σε συνεχή διάλογο με τους πολίτες ώστε τα προβλήματα που προκύπτουν στα χωριά να βρίσκουν άμεσα λύσεις.