Μεγάλη Λαογραφική Εκδήλωση από τα χορευτικά ΑΠΟΛΛΩΝ

DSC01230

Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η Μεγάλη Λαογραφική Εκδήλωση την Τρίτη 16/6 στις 20.30 στην Κεντρική Πλατεία του Δήμου Τρικάλων, που την παρακολούθησε αρκετός κόσμος.

Παρουσιάστηκαν τα χορευτικά ¨ΑΠΟΛΛΩΝ΄΄, του Καρπερού, τα οποία χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς από διάφορα μέρη του τόπου μας, γιορτάζοντας τα είκοσι χρόνια προσφοράς στα πολιτιστικά δρώμενα της Πατρίδας από της ιδρύσεως του χορευτικού ΄΄ΑΠΟΛΛΩΝ΄΄.

DSC01221

Όλα αυτά έγιναν με επιμονή και ήταν αποτέλεσμα της σκληρής, σωστής, μεθοδικής δουλειάς. που πραγματοποιήθηκε στο Σύλλογο, για να διατηρηθούν ζωντανά και αναλλοίωτα τα ήθη και τα έθιμα, οι αθάνατοι δημοτικοί παραδοσιακοί χοροί, σε μια δύσκολη εποχή με έντονες αμφισβητήσεις, με προσπάθεια αλλοίωσης αυτής της πλούσιας παρακαταθήκης.

Δημιουργός όλης αυτής μακρόχρονης προσπάθειας ο άξιος χοροδιδάσκαλος κ. Αθανάσιος Παπαγεωργίου. Ο κ. Παπαγεωργίου στο τέλος της γιορτής δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και να δώσει συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη των χορευτικών τμημάτων και ειδικά στα παιδιά αλλά και στους γονείς, και τον κόσμο που παρακολούθησε την εκδήλωση.

DSC01227

Αλέξανδρος Γ. Τζήμας