Μεγάλη ιταλική βραδιά με την διακεκριμένη Ιταλίδα Σοπράνο στα Τρίκαλα

Raddato-DErrico Concerto

Tην  Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 21:15 στο ξενοδοχείο «Αετών Μέλαθρον» Τρικάλων πραγματοποιείται η εκδήλωση που διοργανώνει ο νεοσύστατος σύλλογος του Νομού «ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟΥ ΧΡΟΝΙΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ »

Η βραδιά περιλαμβάνει αφιέρωμα στην Ιταλική όπερα με την διακεκριμένη Ιταλίδα σοπράνο Bianca D’ Errico, που θα ερμηνεύσει ένα ενδιαφέρον και πλούσιο πρόγραμμα με γνωστές Άριες των V. Bellini, S. Gastaldon, G. Donizetti, G. Puccini, G. Verdi, U. Giordano, E. Satie, F. P. Tosti, W. A. Mozart καθώς και Ιταλικές καντσονέτες. Στο πιάνο συνοδεύει ο Francesco Raddato.
Το όλο πρόγραμμα παρουσιάζει και συντονίζει ο Αλέξης Κωστάλας.
Η Συναυλία συνοδεύεται με Δείπνο από Ιταλικές γεύσεις που φροντίζει με επιμέλεια ο σεφ του ξενοδοχείου.

Σε εποχές βαθιάς οικονομικής κρίσης και αβεβαιότητας η Αλληλεγγύη και η Στήριξη προς τον συνάνθρωπο αποτελεί ιδιαίτερο χαρακτηριστικό γνώρισμα του Έλληνα .
Σε αυτή τη δύσκολη λοιπόν περίοδο, πάνω από πενήντα (50) συμπολίτες με διάθεση προσφοράς και υποστήριξης πήραν την πρωτοβουλία ανθρωπιστικής δράσης με επίκεντρο το Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Τρικάλων και τη συμπαράσταση σ’ αυτό με κάθε νόμιμο τρόπο για την εκπλήρωση των αναγκών του..

Κύριος σκοπός του Συλλόγου είναι η διαφύλαξη της υπόστασης και η ανάδειξη της Κοινωνικής και Ανθρωπιστικής Αποστολής και Προσφοράς του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Τρικάλων.
Το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου και ο Πρόεδρος Νίκος Ευθυμιάδης, προγραμματίζει σειρά εκδηλώσεων, ημερίδων και σημαντικών δραστηριοτήτων και παρεμβάσεων στους επόμενους μήνες.
Η παραπάνω Εκδήλωση είναι ανοιχτή σε όλους ,όσους θέλουν να υποστηρίξουν τους στόχους του νεοσύστατου συλλόγου.
Όσοι επιθυμούν μπορούν να εγγραφούν μέλη του Συλλόγου κατά την διάρκεια της εκδήλωσης.

Κρατήσεις συμμετοχής στο Ξενοδοχείο “ΑΕΤΩΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ” τηλ. 2431 0 63130 ή στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου τηλ. 2431 0 76296 (εφ’ όσον υπάρχουν ακόμα θέσεις)
Τιμή συμμετοχής 22 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται και κρασί).

.