Μεγάλη επιτυχία για τον «ΑΣΤ Εύαθλοι» στο κύπελλο Ελλάδος !

Με επιτυχίες και διάκριση ήρθε το 2018 για τον Αθλητικό Σύλλογο Τρικάλων Εύαθλοι !

Αναφερόμαστε στο 1ο κύπελλο Ελλάδος Cheerleading όπου οι μαζορέτες των Ευάθλων κατέκτησαν την 3η θέση και κέρδισαν χάλκινο μετάλλιο ανάμεσα σε πολλές και δυνατές ομάδες από όλη την Ελλάδα!

Περισσότερες από 200 αθλήτριες του cheerleading έλαβαν μέρος στο 1ο Κύπελλο Ελλάδος Cheerleading που διεξήχθη στο ΔΑΚ Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018.

Οι αθλήτριες, προερχόμενες από Αίγιο, Θήβα, Τρίκαλα, Κέρκυρα, Αθήνα και Θεσσαλονίκη, παρουσίασαν σχεδόν 70 χορογραφίες, εντυπωσιάζοντας την κριτική επιτροπή που απαρτιζόταν από δύο Διεθνής Κριτές-Προπονήτριες από την Αυστρία και δύο Ελληνίδες κριτές.

Αξίζει να τονιστεί ότι η δυσκολία του Κυπέλλου είναι το Cheer Challenge που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι αθλήτριες καθώς την μία ημέρα διδάσκονται μία χορογραφία και την επόμενη διαγωνίζονται σε αυτή . Η ομάδα που ετοίμασαν οι προπονήτριες του Αθλητικού Συλλόγου Τρικάλων « Εύαθλοι»  Γιούλια Πεταράκη και Έλενα Μυλωνά έδειξε μεγάλη πειθαρχία τους αγώνες , παρακολούθησε την εκμάθηση της χορογραφίας πολύ προσεκτικά και μέσα σε μια μικρή διάρκειας προπόνηση κατόρθωσαν να βγάλουν τον καλύτερο τους εαυτό και να κερδίσουν το χάλκινο μετάλλιο! Την απονομή έκανε ό πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου  Σταύρος Σούλιος που είναι και ιδρυτικό  μέλος  της ομοσπονδίας cheerleading καθώς επίσης κατά τη διάρκεια της απονομής ανακοινώθηκε πως το 2ο Κύπελλο Ελλάδος cheerleading θα πραγματοποιηθεί στα Τρίκαλα! Είναι τιμητικό που στην πόλη μας θα φιλοξενηθεί ένας τόσο μεγάλος θεσμός! Πολλά συγχαρητήρια στον «ΑΣΤ Εύαθλοι» και αναμένουμε πολλές επιτυχίες ακόμα!

Εγγραφές – πληροφορίες    πραγματοποιούνται  στην  οδό  Αβέρωφ 43   Δευτέρα με Παρασκευή   18:00 – 21:00 , Σάββατο 11:00 – 14:00.  Τηλ  2431101048 – 6970839425 – 6972856380