Μεγαλειώδης συγκέντρωση του Γιάννη Παπαμιχαήλ- Πάμε για τη νίκη να σηκώσουμε τα Μετέωρα ψηλά!

Ούτε οι άσχημες καιρικές συνθήκες τελικά δεν στάθηκαν εμπόδιο για την πραγματοποίηση της κεντρικής προεκλογικής ομιλίας-συγκέντρωσης του υποψηφίου Δημάρχου Μετεώρων Γιάννη Παπαμιχαήλ, ο οποίος μιλώντας στην κεντρική πλατεία της Καλαμπάκας ξεσήκωσε το πυκνό του ακροατήριο, που με θερμά χειροκροτήματα  επιβράβευε την πορεία του καθ΄ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας αλλά και την ουσιαστική κριτική προς την απερχόμενη δημοτική αρχή.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ» αναφέρθηκε  στην λειτουργία του δήμου Μετεώρων που επιβάλλεται με σωστή οργάνωση και σχεδιασμό να αξιοποιήσει τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα και να πάει μπροστά προς όφελος των δημοτών για ένα μέλλον αντάξιο των προσδοκιών όλων.
Η έντονη βροχόπτωση μπορεί να περιόρισε την εξέλιξη της εκδήλωσης αλλά το μήνυμα ήταν σαφέστατο όπως τόνισε ο κ. Παπαμιχαήλ πως ο λαός θα μας δώσει την εντολή για το αύριο του Δήμου Μετεώρων και παρουσίασε τους υποψηφίους του συνδυασμού του, άνθρωποι όπως είπε όλων των κοινωνικών στρωμάτων έτοιμοι να δουλέψουν για την ανάπτυξη της περιοχής.