Κώστας Κρεμμύδας: Θα είμαστε η επόμενη Δημοτική αρχή στα Τρίκαλα (φωτό+ βίντεο)

Σε μια μεγάλη συγκέντρωση και μπροστά σε ένα πυκνό και ενθουσιώδες ακροατήριο, ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρικκαίων και επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί για τα Τρίκαλα» Κώστας Κρεμμύδας, εκφώνησε την κεντρική του πολιτική ομιλία έξω από το εκλογικό του κέντρο στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Ο Κώστας Κρεμμύδας εμφανίστηκε σίγουρος για τη νίκη του συνδυασμού του στις εκλογές της 26ης Μαΐου, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «μας στηρίζει ένα πλατύ λαϊκό ρεύμα, το οποίο έχει κατανοήσει πως εμείς με το πρόγραμμα μας μπορούμε να οδηγήσουμε τον Δήμο στον δρόμο της ανάπτυξης, εμείς θα είμαστε η επόμενη Δημοτική Αρχή στα Τρίκαλα».

Από το βήμα ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρικκαίων εξαπέλυσε επίθεση στην Δημοτική Αρχή του κ. Παπαστεργίου, λέγοντας πως στάθηκε απέναντι και όχι δίπλα στους δημότες, όταν με μεγάλη ευκολία προχωρούσε σε κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών για οφειλές, όταν η περιφέρεια είναι παρατημένη στο έλεος του θεού, όταν τα προβλήματα της καθημερινότητας  είναι τόσο μεγάλα και δισεπίλυτα, την ίδια ώρα που η καταιγιστική διαφημιστική προπαγάνδα της Δημοτικής Αρχής προσπαθούσε να παραποιήσει την πραγματικότητα και να παρουσιάσει μια δική της εικονική πραγματικότητα.

Ο Κώστας Κρεμμύδας παρουσίασε μια δέσμη μέτρων αν είναι αυτός ο επόμενος Δήμαρχος, δεσμευόμενος ότι θα την υλοποιήσει μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια.

Αξίζει να αναφερθεί πως τον Κώστα Κρεμμύδα προλόγισε ο πρώην Αντιδήμαρχος Τρικκαίων Γιώργος Στουρνάρας , ενώ στο πλήθος διακρίναμε τις παρουσίες των τριών κυβερνητικών Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, των μελών της ΝΕ Τρικάλων του κυβερνώντος κόμματος, των υποψηφίων Βουλευτών του Κινήματος Αλλαγής, υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων, στελεχών του ΚΙΝ.ΑΛ και πλήθους κόσμου.

Στο τέλος ανέβηκαν στο βήμα όλοι οι υποψήφιοι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι του συνδυασμού, οι οποίοι μέσα σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας χαιρετούσαν μαζί με τον υποψήφιο Δήμαρχο Κώστα Κρεμμύδα τον κόσμο που τους χειροκροτούσε θερμά.