Εγκλωβισμένη στα Μεγάλα Καλύβια Τρικάλων μεταφέρθηκε τα ξημερώματα σε ασφαλές σημείο από τον υπουργό Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα με φουσκωτό της ΕΜΑΚ.
Όπως περιέγραψε η κ. Λαγαρά στο κεντρικό μαγκαζίνο του Realfm 97,8 με τον Νίκο Στραβελάκη έκανε σινιάλο στα ελικόπτερα που περνούσαν αλλά οι πιλότοι δεν την έβλεπαν.
«Χθες το βράδυ σώθηκα, χάρη στην παρέμβαση του κ. Σκρέκα. Τον ευχαριστώ δημόσια που με δική του πρωτοβουλία έφερε φουσκωτό με άνδρες της ΕΜΑΚ, τους ευχαριστώ και αυτούς. Θέλω να τονίσω την ανθρώπινη πλευρά του κ. Σκρέκα, έκανε ο ίδιος κουπί. Ο υπουργός έκανε κουπί, έφτασε το φουσκωτό στον πρώτο όροφο, στην βεράντα» δήλωσε.
«Ήρθε ο υπουργός να μας σώσει κάνοντας κουπί ο ίδιος. Με την καθοδήγηση της ΕΜΑΚ» επανέλαβε. Η κυρία Λαγαρά είπε πως έστελνε απεγνωσμένα μηνύματα στους συγγενείς της και κάποιοι εξ αυτών απευθύνθηκαν σε όλους τους δημόσιους φορείς. Τελικά κάποιος συγγενής της μίλησε με τον κ. Σκρέκα και έφτασε γύρω στις 23:00 το βράδυ με φουσκωτό.
«Απεγκλώβισε εμένα, τον σύζυγό μου, την 90χρονη πεθερά μου. Το φουσκωτό έφτασε τα κάγκελα του πρώτου ορόφου, περάσαμε από πάνω με τα πόδια μας και μπήκαμε μέσα. Το νερό ήταν 2,5 μέτρα. Μεταφερθήκαμε στο δημαρχείο και μετά μας πήγαν στο γυμναστήριο και στο ξενοδοχείο στα Τρίκαλα» είπε χαρακτηριστικά.
Ακούστε το ηχητικό ![]()
