Με Τρικαλινό χρώμα η πίτα του ΣΕΗΜ στον Βόλο

Ο Σύνδεσμος Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Ν. Μαγνησίας πραγματοποίησε με επιτυχία την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του, την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020 στην αίθουσα του ξενοδοχείου Valis Resort.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν από την Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος & Αλμυρού ο Αρχιμανδρίτης Καλλίνικος, η πρώην Υφυπουργός Υγείας Μακρή Ζέττα, η Περιφερειακή Σύμβουλος Μαγνησίας Τσαγανού Χρύσα, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας του Δήμου Βόλου Σταυρίδης Αθανάσιος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Βόλου Τόρης Γιώργος, Εκπρόσωπος της ΔΕΔΔΗΕ Βόλου Πλιακογιάννης Στράτος, ο Αντιπρόεδρος Επιμελητηρίου Τρικάλων Ζαραμπούκας Χρήστος, ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Καββαθάς Γεώργιος, ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΜ Πλαστάρας Τρύφων και ο Ταμίας Φόβος Ιωάννης, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιοτεχνών Κατεργασίας Μετάλλου Ν. Μαγνησίας, Πελεκούδας Κωνσταντίνος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Επιπλοποιών Ξυλουργών και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Μαγνησίας Μόσχος Αθανάσιος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αγγειοπλαστών Κεραμιστών Ν. Μαγνησίας Γκάλιος Γεώργιος, ο Πρόεδρος της ΕΕΤΕΜ Ν.Τ. Μαγνησίας Τσιργούλας Αχιλλέας, ο Πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας Λάππας, η Διευθύντρια Ανθρωπίνου Δυναμικού της ΑΓΕΤ Μαλαμούλη Αποστολία και παλαιότεροι Πρόεδροι του Συνδέσμου.

 

Εκ μέρους του ΔΣ, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Μαουσίδης Σεραφείμ απηύθυνε χαιρετισμό και έκανε μια σύντομη αναφορά σε δράσεις του Συνδέσμου την τελευταία τριετία ενώ ακολούθησαν χαιρετισμοί από επισήμους και ανάμεσα τους οι Τρικαλινοί εκπρόσωποι Αναστάσιος Λάππας και Χρήστος Ζαραμπούκας.