Με τον διοικητή της ΣΜΥ συναντήθηκε η Κατερίνα Αθανασίου διευθύντρια της “ΣΤΕΓΗ”

smy1488

Την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2011 πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Διοικητικής Διευθύντριας του Ιδρύματος Ειδικής Θεραπευτικής και Επαγγελματικής Αγωγής «ΣΤΕΓΗ» κας Αθανασίου Κατερίνας με το Διοικητή της ΣΜΥ.

Ο Διοικητής της Σχολής Ταξίαρχος κ. Μπίκος Δημήτριος υποδέχθηκε στο γραφείο του την κα Αθανασίου Κατερίνα, η οποία του εξέθεσε τον κοινωνικό ρόλο του Ιδρύματος και την πολύτιμη βοήθεια που προσφέρεται στις οικογένειες των παιδιών, που εκπαιδεύονται στο Ίδρυμα.

Επιπρόσθετα τον ενημέρωσε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Διοίκηση του Ιδρύματος, εξαιτίας της γενικότερης δημοσιονομικής κατάστασης στα θέματα της καθημερινής λειτουργίας και ανταλλάχθηκαν απόψεις για τη δυνατότητα συνδρομής της Σχολής στην υποβοήθηση του κοινωνικού έργου του Ιδρύματος.

Η Σχολή στα πλαίσια της πάγιας τακτικής για κοινωνική προσφορά θα εξετάσει κατά περίπτωση τις δυνατότητες συνεισφοράς, λαμβάνοντας υπόψη τις ισχύουσες διατάξεις των Ενόπλων δυνάμεων και την κείμενη νομοθεσία.

Στο τέλος της συζήτησης απευθύνθηκε ανοιχτή πρόσκληση προς το προσωπικό της Σχολής για την παρακολούθηση των δραστηριοτήτων του Ιδρύματος.