ΑΟ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΠΟΛΛΩΝ 2005: Με το δεξί η Κ10 , το χαβά τους οι Κ12!

Με το δεξί η Κ10 , το χαβά τους οι Κ12! 4/6 με την πρώτη αγωνιστική να διοργανώνεται με απόλυτη επιτυχία στις εγκαταστάσεις μας ενώ την Κυριακή ακολούθησε η δεύτερη αγωνιστική στο γήπεδο του Πύργου.
 
Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα μας με προπονητή το Γιάννη Μούτσιο είχε πολύ απαιτητικό πρόγραμμα καθώς ξεκίνησε με τα πολύ ανταγωνιστικά αντίστοιχα τμήματα του Πύργου και των Αμπελακίων με τα παιδιά να ανταπεξέρχονται πλήρως καθώς έκαναν το 2/2 αλλά κυρίως πήραν τις πρώτες τους εμπειρίες από αγώνες πρωταθλήματος. Ευχόμαστε τα καλύτερα και να το ευχαριστηθούν στα μέγιστα όλα τα παιδιά όλων των ακαδημιών που συμμετέχουν.
Οι Κ12 συνεχίζουν απτόητες καθώς η Δήμητρα Απόλλων 1 (2010) το Γκαραγκάνη Γιώργου συνέχισε με το απόλυτο 5/5 κόντρα στο Νεοχώρι ενώ η Δήμητρα Απόλλων 2 του Βασιλείου Περικλή (2011) έκανε την ανατροπή και κέρδισε με 2-1 τον Πύργο 2 σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι .
 
Φιλικούς αγώνες είχαν και οι μικροί της ακαδημίας μας (2014-15-16-17) με τα αντίστοιχα τμήματα του Νεοχωρίου , όλα τα παιδιά διασκέδασαν παίζοντας το αγαπημένο τους άθλημα και μέσα από το παιχνίδι τους έδειξαν ότι βαδίζουν στο σωστό δρόμο όσο αφορά την εκμάθηση του ποδοσφαίρου και άφησαν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον!