Με τις καλύτερες εντυπώσεις αναχωρούν από τα Τρίκαλα οι σεισμοπαθείς του Δαμασίου

Φιλοξενηθήκαν για αρκετές μέρες σε ξενοδοχεία των Τρικάλων οι σεισμοπαθείς του Δαμασίου και τώρα έφτασε η ώρα να επιστρέψουν και πάλι στον τόπο τους, όπου θα φιλοξενηθούν σε κοντέινερ.

Ήδη ένας μεγάλος αριθμός των φιλοξενούμενων έχει αναχωρήσει, ενώ μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να φύγουν και οι υπόλοιποι. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalaIN.gr, φεύγουν από τα Τρίκαλα απόλυτα ικανοποιημένοι και με τις καλύτερες εντυπώσεις για την φιλοξενία που τους παρείχε ο Δήμος Τρικκαίων. Σημαντικό μερίδιο σ΄αυτό είχε φυσικά η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας Γεωργία Κοτρώνη-Μπαλοδήμου, η οποία φρόντισε από την πρώτη στιγμή για την όσο το δυνατόν καλύτερη και άνετη διαμονή των φιλοξενούμενων στα τέσσερα ξενοδοχεία της πόλης μας, όπου εκτός από σίτιση, τους παρασχέθηκε ψυχολογική υποστήριξη, ιατροφαρμακευτική κάλυψη, καθαριότητα ρούχων και προσωπικών ειδών κ.α.

Σημαντική και όλη η συμβολή του προσωπικού της κοινωνικής μέριμνας, που έδωσε τον καλύτερο του εαυτό για την απάλυνση του πόνου των ανθρώπων από την καταστροφή των σπιτιών τους κλπ.

Σίγουρα θα θυμούνται για πάντα με αγάπη και νοσταλγία την πόλη μας και την Τρικαλινή φιλοξενία!