Με τις δικές του πλάτες ο Αναγνωστόπουλος

Συνεχίζει κανονικά τα ιατρικά και πολιτικά του καθήκοντα ο γνωστός νευροχειρουργός και Περιφερειακός Σύμβουλος Βασίλης Αναγνωστόπουλος, αν και το τελευταίο διάστημα είναι γεγονός πως έχει αραιώσει κάπως τις δημόσιες εμφανίσεις του στα Τρίκαλα.

Φήμες που κυκλοφορούν στην πόλη, λένε πως ρίχνει πλέον το βάρος στην πολιτική του πορεία,περισσότερο στη συμμετοχή του στο τοπικό ψηφοδέλτιο της ΝΔ και λιγότερο στην Περιφέρεια.

Όπως εξηγεί ο ίδιος για τις ώρες απουσίας του από τα Τρίκαλα, είναι η συνεχιζόμενη ιατρική εκπαίδευση (επιστημονικές εκδηλώσεις, συνέδρια κλπ.) και οι αλλεπάλληλες εφημερίες στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, με γνώμονα την δημόσια υγεία του Τρικαλινού πολίτη και όχι μόνο. Λυπάται που δεν μπορεί να παραβρεθεί σε όλες τις κοινωνικές εκδηλώσεις, όπως αυτό απαιτείται από την ιδιότητα του Περιφερειακου Συμβούλου και πρώην Αντιπεριφερειάρχη Υγείας, όπως όμως τονίζει το τηλέφωνο του είναι πάντα προσβάσιμο σε κάθε ανάγκη ζωής.

Το θέμα πάντως είναι ότι έχει πετύχει στον ιατρικό και πολιτικό στίβο ο γιατρός, το έχει πετύχει αποκλειστικά και μόνο με τις δικές του πλάτες!