Με τη βοήθεια του Θεού… έρχεται ο Αβραμόπουλος για Δήμαρχος στα Μετέωρα

Θεοσεβής, με πίστη στη Θεία δύναμη, προσήλωση στο στόχο και εμπιστοσύνη στις δυνατότητες του, κατέρχεται στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023 ο Λευτέρης Αβραμόπουλος, διεκδικώντας τον δημαρχιακό θώκο στο Δήμο Μετεώρων.

Ο σημερινός επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Μετεώρων, έχει επιλέξει, με φόντο την εκλογική αναμέτρηση του 2023 να κινηθεί έξυπνα και πρωτότυπα, πέρα και έξω από τα συνηθισμένα. Ήδη εδώ και λίγες εβδομάδες, ο Αβραμόπουλος έχει αποφασίσει να παρουσιάζει δημόσια, ένα επίλεκτο μέλος της κοινωνίας της Καλαμπάκας και όλου του δήμου, που συστρατεύεται μαζί του και στηρίζει την προσπάθεια του, για μια διαφορετική διακυβέρνηση στο Δήμο Μετεώρων.

Όσο όμως και αν πλαισιώνεται από πολλά γνωστά στελέχη της τοπικής κοινωνίας, όσο και αν ο ίδιος νιώθει να αποτελεί μια μεγάλη ελπίδα για τον τόπο τα επόμενα χρόνια, ο Αβραμόπουλος ξέρει καλά πως τα πάντα από…θεού άρξασθαι!

Γι΄αυτό πάντα φροντίζει μέσα σε όλες τις ασχολίες και υποχρεώσεις του-που εδώ που τα λέμε είναι και πάρα πολλές-να περνάει από την εκκλησία και να ανάβει ένα κεράκι στη Χάρη της. Και ειδικά για τις Άγιες μέρες που έρχονται!