Με προσωπικό της έργο συμμετέχει στην έκθεση του Συλλόγου Τρικαλινών ζωγράφων η Μαρίνα Κοντοτόλη

Ένα ένα μας ξεδιπλώνει τα ταλέντα της η Βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαρίνα Κοντοτόλη. Μπορεί η ζωή να τα έφερε έτσι, αναγκάζοντας την να μπει από πολύ νωρίς στη βιοπάλη, όμως η Μαρίνα Κοντοτόλη δεν σκέφτηκε στιγμή να εγκαταλείψει τα όνειρα της. Και τη μέση εκπαίδευση κατάφερε να ολοκληρώσει και το πτυχίο της στο Πάντειο πανεπιστήμιο έλαβε και επιτυχημένη επαγγελματίας αναδείχθηκε και με τα κοινά ασχολήθηκε, αρχικά ως μέλος της διοίκησης του Επιμελητηρίου και εσχάτως ως Βουλευτής Τρικάλων με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Παρόλες αυτές τις ασχολίες της, η Μαρίνα δεν έπαψε ποτέ να αποτυπώνει στο χαρτί ότι προκαλούσε το ενδιαφέρον της και της κέντριζε τη φαντασία. Στην έκθεση του Συλλόγου Τρικαλινών ζωγράφων στο μουσείο Τσιτσάνη με τίτλο «Στα μονοπάτια της τέχνης», συμμετέχει με ένα δικό της έργο, που αποτυπώνει το αγαπημένο της χωριό, τη Γλυκομηλιά Καλαμπάκας.

Ο φακός του trikalaIN.gr την απαθανάτισε μπροστά στο έργο της, εμφανώς χαρούμενη και περήφανη για την δημιουργία της, αλλά και για όλα όσα έχει καταφέρει με κόπους και θυσίες να πετύχει.