Με πολύ κόσμο και πολιτικές παρουσίες η κοπή πίτας του παραρτήματος Τρικάλων του Ε.Ε.Σ

 

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην αίθουσα «Αίγλη» του ξενοδοχείου Πανελλήνιο, η κοπή πίτας του παραρτήματος Τρικάλων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Την πίτα ευλόγησαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος και ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης π. Αλέξιος Κανίνας, ενώ στην εκδήλωση που άρχισε με μεγάλη καθυστέρηση παραβρέθηκαν επίσης οι Βουλευτές Σάκης Παπαδόπουλος και Χρήστος Σιμορέλης, ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Ντίνος Μπάρδας, Βασίλης Αναγνωστόπουλος και Απόστολος Κολίτσας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Τρικάλων Μιχάλης Λάππας, οι Δημοτικοί Σύμβουλου Δημήτρης Βασταρούχας και Αχιλλέας Μυσιρλής, η υποψήφια Βουλευτής Χρύσα Ντιντή και ο εν δυνάμει υποψήφιος Βουλευτής Μικέλης Χατζηγάκης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Τρικάλων Γεώργιος Σπηλιόπουλος, ο Υποδιοικητής της ΣΜΥ, ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ Τρικάλων Βασίλης Κρανιάς, η Επίτιμη Πρόεδρος του παραρτήματος Τρικάλων του ΕΕΣ Τζένη Λιάγκα και πολλοί άλλοι.

Στον σύντομο χαιρετισμό της η Πρόεδρος του παραρτήματος Τρικάλων Νικολέτα Μπρουζούκη ευχήθηκε σε όλους μια καλή και γόνιμη χρονιά, υποσχόμενη και τη νέα χρονιά ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός να συνεχίσει με αμείωτη ένταση το φιλανθρωπικό και κοινωνικό του έργο.