Με πολύ κόσμο η κοπή πίτας των ΕΒΕ Τρικάλων

Την κοπή της καθιερωμένης πρωτοχρονιάτικης πίτας τους, πραγματοποίησαν σήμερα τα μέλη της ομοσπονδίας ΕΒΕ νομού Τρικάλων στα γραφεία της ένωσης, παρουσία πολλών μελών, εκπροσώπων φορέων, σωματείων και συλλόγων, αλλά και πολιτικών παραγόντων του τόπου.

Την πίτα ευλόγησε ο π. Βασίλειος Μπραζιώτης, ενώ στον σύντομο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος των ΕΒΕ Τρικάλων Βαγγέλης Αγγελάκης ευχήθηκε σε όλους μια καλή, γόνιμη και δημιουργική χρονιά, ευχαριστώντας τους για την πολυπληθή παρουσία τους, ενώ ευχήθηκε επίσης να είναι μεγάλη και σημαντική η παρουσία όλων και στους διαχρονικούς αγώνες διεκδίκησης για ένα καλύτερο μέλλον που κάνουν οι ΕΒΕ.

Σύντομη αναφορά έκανε επίσης και στην ιστορία του θεσμού των ΕΒΕ στα Τρίκαλα, επιχειρώντας μια ιστορική αναδρομή, αφού φέτος συμπληρώνονται 100 συναπτά χρόνια λειτουργίας και προσφοράς στην τοπική οικονομία και κοινωνία.

«Οι αγώνες μας δεν σταματάνε εδώ, αλλά θα συνεχιστούν πιο μαζικοί και πιο διεκδικητικοί, καθώς ο κλάδος των ΕΒΕ περνάει μεγάλη κρίση και ο καθένας από εμάς δίνει μια πραγματική και δύσκολη μάχη για να κρατήσει ανοιχτή την επιχείρηση του» σημείωσε ο Βαγγέλης Αγγελάκης, επιχειρώντας να εστιάσει στον απολογισμό δράσεων της διοίκησης, αλλά και στον προγραμματισμό νέων για την καινούργια χρονιά.