Με ποιοτικά χαρακτηριστικά η υποψηφιότητα του Κωνσταντίνου Παπαευθυμίου

Μπορεί ο γνωστός επιχειρηματίας Κωνσταντίνος Παπαευθυμίου να είναι ένα στέλεχος του «Κινήματος Αλλαγής» στα Τρίκαλα, με την δική του προσωπική και οικογενειακή ιστορία, την πολιτική και κοινωνική προσφορά και τις γνωριμίες με κορυφαία πολιτικά ονόματα του χώρου, ποτέ όμως μέχρι σήμερα δεν του είχε δοθεί η ευκαιρία ή ο ίδιος δεν το επεδίωξε, να θέσει τον εαυτό του στην κρίση των Τρικαλινών πολιτών.

Τώρα το πλήρωμα του χρόνου έχει έρθει για ένα τέτοιο εγχείρημα για τον Παπαευθυμίου, αφού είναι ένας από τους έξι υποψηφίους στο τοπικό ψηφοδέλτιο του ΚΙΝ.ΑΛ για τις εθνικές εκλογές.

Πολλοί είναι οι συμπολίτες που στο πρόσωπο και την υποψηφιότητα του Κωνσταντίνου Παπαευθυμίου διακρίνουν κάτι το ξεχωριστό, αφού του αναγνωρίζουν αρκετά ποιοτικά χαρακτηριστικά όπως την πραότητα του χαρακτήρα του, την φιλαλήθεια, τις ικανότητες, το θάρρος της άποψης και κυρίως την όρεξη για δουλειά και προσφορά στο τόπο.

Ο ίδιος, γνωρίζοντας από μάχες και δυσκολίες, αρέσκεται να λέει «είμαστε εδώ για τα δύσκολα, όμως θα δώσω και αυτή την μάχη με θάρρος, ειλικρίνεια και ότι βγει!»