Με λαμπρότητα και πλήθος καλεσμένων τα θυρανοίξια του Ιερού παρεκκλησίου στις εγκαταστάσεις του Αστικού ΚΤΕΛ στη Μπαλκούρα

Με ιδιαίτερη θρησκευτική λαμπρότητα και με την παρουσία της διοίκησης, των μετόχων και των εργαζομένων του Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων, καθώς και εκπροσώπων της πολιτικής, επιχειρηματικής και κοινωνικής ζωής του τόπου, πραγματοποιήθηκαν το βράδυ του Σαββάτου, τα θυρανοίξια του Ιερού Παρεκκλησίου της Παναγίας Οδηγήτριας και του Αγίου Χριστοφόρου, που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του Αστικού ΚΤΕΛ στην Μπαλκούρα.

Στην τελετή χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομος, πλαισιωμένος από τον πρωτοσύγκελο της Ιεράς Μητρόπολης αρχιμανδρίτη π. Αλέξιο Κανίνα και κληρικούς, τελώντας την Ακολουθία των Θυρανοιξίων του Ιερού Παρεκκλησίου, το οποίο ανέγειρε σε δύσκολους καιρούς η διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων.

Στο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων Δημήτρης Ιωάννου, ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των φορέων της πόλης και του νομού, για την αγαστή συνεργασία, τονίζοντας ότι το Αστικό ΚΤΕΛ προχώρα στο μέλλον με αποφασιστικότητα, σχεδιασμό και δυναμική. Επίσης ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστικών ΚΤΕΛ Μιχάλη Σακελλαρίου, για την παρουσία του στη τελετή.

Μετά το πέρας της Θείας δοξολογίας προσφέρθηκε παραδοσιακή φιλοξενία σε όλους τους παρευρισκόμενους.