Με ηλιοφάνεια και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες στα Τρίκαλα το τριήμερο

Πολύ καλός καιρός, αίθριος και ζεστός την Παρασκευή σ’ όλη τη χώρα, εξαίρεση το νότιο Αιγαίο με συννεφιά και πιθανές λίγες ασθενείς βροχές στην Κρήτη. Αυξημένη υγρασία αναμένεται τις πρωινές και νυχτερινές ώρες, με περιορισμένη ορατότητα ή τοπικές ομίχλες. Οι μέγιστες θερμοκρασίες θα διατηρηθούν σε υψηλότερα από τα κανονικά επίπεδα.

Άνεμοι, Βοριάδες 3-4 Μποφόρ, στο Αιγαίο 5-6 Μποφόρ. Θερμοκρασίες, στη βόρεια Ελλάδα από 6 έως 28, στη δυτική και νότια από 10 έως 28 και στις νησιωτικές περιοχές από 15 έως 27 βαθμούς.

Σάββατο και Κυριακή
Καλός καιρός, σχεδόν αίθριος στις περισσότερες περιοχές. Εξαίρεση με τοπική συννεφιά το ανατολικό και νότιο Αιγαίο, ενώ την Κυριακή είναι πιθανές λίγες βροχές στα Δωδεκάνησα. Τις πρωινές και νυχτερινές ώρες αναμένεται τοπικά περιορισμένη ορατότητα κυρίως στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι Βοριάδες, στο Αιγαίο 5-7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θ’ αλλάξει σημαντικά, με τις μέγιστες τιμές υψηλότερες από τις κανονικές για την εποχή.

Δευτέρα (Εθνική Εορτή 28ης Οκτωβρίου)
Καλός καιρός, σχεδόν αίθριος στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Τοπική συννεφιά με λίγες βροχές είναι πιθανές στο ανατολικό και νότιο Αιγαίο. Τις πρωινές και νυχτερινές ώρες αναμένεται τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες κυρίως στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν Βοριάδες, στο Αιγαίο 4-6 Μποφόρ. Οι μέγιστες θερμοκρασίες θα διατηρηθούν σε υψηλότερα από τα κανονικά επίπεδα.