Με αισιοδοξία και χωρίς γκρίνια η συνέλευση της ΝΟΔΕ Τρικάλων

012

Σήμερα στις 12:00 το πρωί πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο των Τρικάλων η Νομαρχιακή Συνέλευση της ΝΟΔΕ ,παρουσία του Αναπληρωτή Γραμματέα του Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας Γεώργιο Λουλουδάκη. 

Την Συνέλευση άνοιξε ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Τρικάλων κ. Νίκος Μουζακιάρης  έκανε ένα μικρό απολογισμό στο τι έχει καταφέρει μέχρι σήμερα η ΝΟΔΕ και τι σκοπεύει να πράξει στο μέλλον.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Γιώργος Λουλουδάκης, ο οποίος μίλησε για την πολιτική και οικονομική κατάσταση που βρίσκεται η χώρα σήμερα καθώς επίσης και για τις ευθύνες που αναλογούν στο κόμμα της Ν.Δ. Αναφέρθηκε στις προσπάθειες και στις καινοτομίες καθώς και στις προτάσεις που έχει κάνει ο Αρχηγός του κόμματος Αντώνης Σαμαράς ώστε να βγει η Ελλάδα από τα αδιέξοδα που έχει έρθει λόγω της κακής κυβερνητικής πολιτικής που ασκεί το ΠΑΣΟΚ.

015

Τον λόγο πήρε ο βουλευτής Τρικάλων κ Νίκος Λέγκας τονίζοντας ότι η πολιτική ηγεσία συνεχίζει να επενδύει στην εποικοινωνιακή πολιτική και όχι στα ουσιαστικά προβλήματα. Σε τοπικό επίπεδο είπε πως έχουμε  το σταμάτημα του Ε65, το κλείσιμο του Τ.Ε.Ι., σχολείων, υπηρεσιών πρωτοβάθμιας υγείας, την προβληματική  λειτουργία των σιδηροδρομικών συνδέσεων και των σταθμών, την κατάργηση πυροσβεστικών κλιμακίων, των ΔΟΥ , και για το πόσο πρόχειρα η κυβέρνηση προχώρησε στον νόμο  του Καλλικράτη. Τοποθετήσεις  επίσης έκαναν οι :  Θ. Σκρέκας, Βλαχογιάννης, Τσαντήλας , Ταμήλος, Κολίτσας, Κατσίκης, Τσουρβάκας.

013_copy

006_copy_copy_copy_copy