Με επιτυχίες ξεκίνησε την αγωνιστική σεζόν ο Ποδηλατικός Σύλλογος Τρικάλων

Την Κυριακή 17/2/2019, διοργανώθηκε ο πρώτος ποδηλατικός αγώνας ορεινής ποδηλασίας (ΜΤΒ) στην Κεντρική Ελλάδα για το 2019, από τον Π.Γ.Σ. Λάρισας στο πανέμορφο χωριό Μεγαλόβρυσο Αγιάς.

Ο Π.Σ. Τρικάλων συμμετείχε με 7 νεαρούς ποδηλάτες από την ακαδημία του, στις κατηγορίες Παίδων, Παμπαίδων και Μίνι.

Στις κατηγορίες Μίνι, ο Ζιντζόβας Ντίνος ήταν ο νικητής στα αγόρια και η Ντάκου Εύα, 2η στα κορίτσια, αφού μια πτώση λίγο πριν τον τερματισμό, της στέρησε την νίκη.

Στους Παμπαίδες ο Μπαλός Κωνσταντίνος κατέκτησε την 3η θέση (χάλκινο μετάλλιο).

Στους Παίδες η ομάδα παρουσιάστηκε πολύ δυνατή, αφού στην πρώτη εξάδα είχαμε τρείς ποδηλάτες μας. Νικητής αναδείχτηκε ο Τσατσαρώνης Κων/νος ,δείχνοντας το ποδηλατικό του ταλέντο, ο Κουτσιβέτας Κων/νος  κατέκτησε την 3η θέση (χάλκινο μετάλλιο) και ο Τυφαρίκης Άγγελος την 4η θέση. Άτυχος ήταν ο Ποτήρης Νίκος, που εγκατέλειψε τον αγώνα, μετά από μηχανική βλάβη και ενώ διεκδικούσε και αυτός θέση στο βάθρο.

Στον αγώνα συμμετείχε και ο Συνόδης Στράτος ,που ήρθε στην ομάδα μας  από τον Ν.Π.Ο. Χαλκίδας με μεταγραφή. Στα πλαίσια της προετοιμασίας του αγωνίστηκε με την κατηγορία ΟΠΕΝ και κατέκτησε άξια την 2η θέση. Ο Στράτος Συνοδης(τελειόφοιτος ΣΕΦΑΑ), εκτός από αθλητής της ομάδας μας, ασχολείται και με την ανάπτυξη της ποδηλατικής ακαδημίας μας, ως προπονητής, παρουσιάζοντας πολύ θετική και αξιόλογη δουλειά.

Εκτός από την αγωνιστική ομάδα ο Π.Σ. Τρικάλων δραστηριοποιείται καθημερινά με τα τμήματα υποδομής –  ποδηλατική ακαδημία, όπου οι αρχάριοι μικροί ποδηλάτες μαθαίνουν οδική συμπεριφορά, κανόνες ασφάλειας και τεχνικές οδήγησης μέσω της άθλησης.Στην ποδηλατική ακαδημία της ομάδας μας, λειτουργούν τέσσερα  τμήματα, που χωρίζονται ανάλογα την ηλικία και την ποδηλατική εμπειρίατους.

Με το ποδήλατο αθλείσαι, μαθαίνεις οδήγηση, ζεις στην φύση, χαίρεσαι την ζωή!!!

Επικοινωνία για εγγραφές και συμμετοχή στην ακαδημία ποδηλασίας:

Τηλέφωνα: Ζιντζόβας Ηλίας (6986010785) –Ταμανάκιας Μιχάλης (6989154306). Υπεύθυνοι προπονητικού και αγωνιστικού σχεδιασμού.

Βρείτε μας στο FACEBOOK:

https://www.facebook.com/Podilatikos.Trikalon.cycling.club/