Με 16 μετάλλια στο αναπτυξιακό πρωτάθλημα ο ΑΠΣ Τρίκαλα

IMG 20141018 175044 2CS

Πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014 στην Λάρισα το αναπτυξιακό πρωταθλήμα με τη συμμετοχή συλλόγων από όλη την Ελλάδα.

Ο συλλόγός μας συμμετείχε με τους παλαιστές του: Βράκα Κων/νο, Κολίτσα Κων/νο, Μιτίου Ιωάννη, Μαγκούτη Γεώργιο, Καρατσά Παναγιώτη, Κουφοχρήστο Κων/νο, Κουφοχρήστο Δημήτριο, Θανασάκη Δημήτριο, Δήμου Μάριο, Τζιατζιά Βασίλειο, Μπαρλαφέστα Γεώργιο, Κιουσεντερλή Δημήτριο, Παπαβασιλείου Κων/νο, Θανασάκη Χρήστο, Καλόγηρο Απόστολο, Μπουκουβάλα Οδυσσέα.

Έπειτα από καλές εμφανίσεις οι παραπάνω αθλητές κατέκτησαν:

Θανασάκης Δημήτριος, 1η θέση
Δήμου Μάριος, 1η θέση
Παπαβασιλείου Κων/νος, 1η θέση
Θανασάκης Χρήστος, 1η θέση
Καλόγηρος Απόστολος, 1η θέση
Βράκας Κων/νος, 2η θέση
Κολίτσας Κων/νος, 2η θέση
Μαγκούτης Γεώργιος, 2η θέση
Κουφοχρήστος Δημήτριος, 2η θέση
Τζιατζιάς Βασίλειος, 2η θέση
Μπαρλαφέστας Γεώργιος, 2η θέση
Κιουσεντερλής Δημήτριος, 2η θέση
Μπουκουβάλας Οδυσσέας, 2η θέση
Μιτίου Ιωάννης, 3η θέση
Καρατσάς Παναγιώτης, 3η θέση
Κουφοχρήστος Κων/νος, 3η θέση
Στη σειρά των πολλαπλών δράσεων και των αγωνιστικών επιτυχιών του συλλόγου μας προστίθενται για φέτος άλλα 16 μετάλλια αθλητών μας σε περιφερειακούς και πανελλήνιους αγώνες.

Ο σύλλογός μας στην προσπάθειά του να συνεισφέρει τόσο στην αθλητική όσο και στην κοινωνική ζωή των παιδιών, συνεχίζει να διοργανώνει και να συμμετέχει σε δράσεις, οι οποίες έχουν σαν στόχο την αναζήτηση της ομορφιάς του αθλητισμού μέσω της συμμετοχής καθώς και την αυτονόητη διασύνδεση του αθλητισμού με τον πολιτισμό και την κοινωνική προσφορά.
Η υπεροχή είναι μέρος της ευρύτερης αυτής παιδείας την οποία προσπαθεί να αποκτήσει ο νέος. Η υπεροχή σχετίζεται με τον τρόπο που αγωνίζεται κανείς, άσχετα αν στο τέλος είναι νικητής ή όχι. Η νίκη δεν αποτελεί πλέον κριτήριο υπεροχής. Σημασία έχει η συμμετοχή, η καλή διαγωγή και η επίδειξη του αθλητικού πνεύματος.
Προτεραιότητα του ΑΠΣ Τρίκαλα είναι το παιδί και η πραγματική ανάδειξη του αθλητικού πνεύματος.

Το Δ.Σ. του συλλόγου και οι προπονητές συγχαίρουν τους αθλητές για τη συμμετοχή και την προσπάθειά τους.

.