Μαρινάκης: Τέλος από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ ο Λευτέρης Αυγενάκης

Ο Παύλος Μαρινάκης ξεκαθάρισε πως ο Λευτέρης Αυγενάκης δεν θα είναι εκ νέου υποψηφίους με τη Νέα Δημοκρατία υπενθυμίζοντας πως ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει θέσει πρώτο στην ιεραρχία της αξιολόγησής του για τους υπουργούς το ζήτημα της συμπεριφοράς.

«Αλαζονικές συμπεριφορές δεν είναι ανεκτές. Και το «ξέρεις ποιος είμαι εγώ» δεν είναι ανεκτό από τη Νέα Δημοκρατία» είπε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

Σύμφωνα με τον κ. Μαρινάκη, το βράδυ της Τρίτης συνεργάτης του πρωθυπουργού επικοινώνησε με τον βουλευτή Ηρακλείου από τον οποίο ζήτησε εξηγήσεις για το περιστατικό πριν από την κυκλοφορία του βίντεο καθώς προηγήθηκε ανακοίνωση – καταγγελία από τον σύλλογο των εργαζομένων στο αεροδρόμιο.

Την επόμενη ημέρα (Τετάρτη) που κυκλοφόρησε το βίντεο ο Λευτέρης Αυγενάκης εκλήθη στην επιτροπή δεοντολογίας της ΝΔ και ήδη οι εξελίξεις είχαν δρομολογηθεί με την απόφαση που είχε πάρει ο κ. Μητσοτάκης.

«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάμε για σχοινί» είπε ο Παύλος Μαρινάκης για τις κατηγορίες που διατύπωσε ο ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το χειρισμό της υπόθεσης Αυγενάκη, λέγοντας πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης διατηρεί στις τάξεις του, στελέχη που έχουν απειλήσει δημοσιογράφους και άλλα που έχουν καταδικαστεί αμετάκλητα για σοβαρά αδικήματα.

fimotro.gr