Υλικά Συνταγής
- 6 μανιτάρια πορτομπέλο ή 12 λευκά μεγαλούτσικα
- 500 γρ. μείγμα κίτρινων τυριών
- 100 γρ. μπέικον κομμένο σε κυβάκια
- 4-5 ντοματίνια κομμένα σε κυβάκια
- αλάτι, πιπέρι
- 2-3 κουταλιές της σούπας βούτυρο ή ελαιόλαδο
- ½ κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 σκελίδα σκόρδου ψιλοκομμένη
- φύλλα ρόκας για το γαρνίρισμα
Εκτέλεση
-
Σκουπίζετε τα μανιτάρια με μια καθαρή πετσέτα και κόβετε το ποδαράκι τους.
-
Ψιλοκόβετε τα ποδαράκια των μανιταριών και τα σοτάρετε στο βούτυρο ή το ελαιόλαδο μαζί με το κρεμμύδι, το μπέικον και το σκόρδο μέχρι να απορρροφηθούν τα υγρά. Τα βγάζετε και τα αφήνετε να κρυώσουν.
-
Σε ένα μπολ ανακατεύετε τα τυριά με το μείγμα του μπέικον και τα ντοματίνια. Αλατοπιπερώνετε και με ένα κουτάλι γεμίζετε τα μανιτάρια.
-
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 180 ° C για 20′. Σερβίρετε γαρνίροντας τα φύλλα ρόκας.