Μαχαίρωσε συγχωριανό του γιατί πίστευε πως ο δρόμος του ανήκει

Απίστευτο περιστατικό

Το κατώφλι του ανακριτή Πλημμελειοδικών Βόλου θα περάσει σήμερα ένας 37χρονος που κατηγορείται για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, αφού μαχαίρωσε έναν 62χρονο συγχωριανό του με τον οποίο διαπληκτίστηκε για την ιδιοκτησία ενός… δρόμου στον οικισμό Βροχιά Μαγνησίας!

Οι δυο άνδρες καυγάδισαν άγρια το πρωί της Παρασκευής, καθώς ο δράστης υποστήριζε ότι ο δρόμος που περνά μπροστά από το σπίτι του 62χρονου είναι δημόσιος, ενώ εκείνος ισχυριζόταν ότι του ανήκει. Λόγο με το λόγο, ήρθαν στα χέρια και ο 37χρονος τραυμάτισε τον 62χρονο στην κοιλιακή χώρα με ένα μαχαίρι που είχε λάμα μήκους έξι εκατοστών! Το θύμα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Βόλου, όπου διαπιστώθηκε ότι το τραύμα του ήταν ελαφρό.

Ο 37χρονος δράστης παρέμεινε μετά τον τραυματισμό στο σημείο του αιματηρού περιστατικού, όπου έφτασαν αστυνομικοί του τμήματος Νοτίου Πηλίου, τον συνέλαβαν και, αφού σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του, τον προσήγαν το Σάββατο στον εισαγγελέα υπηρεσίας ο οποίος του άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

e-radio.gr