«Λέω αλήθειες, γι’ αυτό μου επιτίθενται!» ισχυρίζεται Τρικαλινός βουλευτής

stamopoylos

Του Χρήστου Σταμόπουλου

Έχει ψηφίσει τα μνημόνια, τα μεσοπρόθεσμα και όλους τους αντιλαϊκούς νόμους.

Στήριξε με νύχια και δόντια την κυβέρνηση Παπανδρέου και τώρα στηρίζει την κυβέρνηση Παπαδήμου. Λιβανίζει ακόμη τον Παπανδρέου.

Εισηγήθηκε στη Βουλή, μετά από παραγγελία των πολυεθνικών που λυμαίνονται τους εθνικούς μας δρόμους, τον περιβόητο ΄΄νόμο Ρέππα – Μαγκούφη΄΄ που μετατρέπει σε … τροχαία παράβαση (!) τη μη πληρωμή διοδίων.

Σήκωσε χέρι στο πανελλήνιο κίνημα κατά των διοδίων, όχι μόνο με τον αντισυνταγματικό και υπέρ των πολυεθνικών νόμο ΄΄του΄΄, αλλά και με το πολιτικά ανοίκειο και προκλητικό επεισόδιο που δημιούργησε στα διόδια των Θερμοπυλών ενάντια στους διαδηλωτές.

Και οι άλλοι συμπολίτες μας βουλευτές, συντάσσονται με τα μνημόνια και τις βάρβαρες πολιτικές που υποδουλώνουν την πατρίδα και ληστεύουν τον λαό, αλλά δεν προκαλούν. Ή προκαλούν λιγότερο. Ο Μαγκούφης πέτυχε να γίνει ένα απ’ τα πανελλήνια σύμβολα της μνημονιακής και τροϊκανόδουλης πρόκλησης! Δόξασε τα Τρίκαλα απ’ την … ανάποδη!

Εκατομμύρια Έλληνες (ανάμεσά τους και χιλιάδες Τρικαλινοί) καθημερινά υποφέρουν, φτωχαίνουν ή εξαθλιώνονται απ’ την πολιτική που ψηφίζει και στηρίζει ο Μαγκούφης (και οι άλλοι συνάδελφοί του, που δεν προκαλούν όσο αυτός).

Περισσότεροι από μισό εκατομμύριο Έλληνες είναι … προγραμματισμένο να πεθάνουμε, ενώ εκατομμυρίων άλλων τα οικονομικά, κοινωνικά και πολιτικά δικαιώματα θα κατακρεουργηθούν οριστικά με το μνημόνιο, αν δεν τους ανατρέψουμε.

Κι όμως ο Μαγκούφης συνεχίζει αμετανόητα να στηρίζει την εγκληματική πολιτική των μνημονίων και της πλουτοκρατίας, για να γίνουν οι πλούσιοι ακόμα πλουσιότεροι.

Την 28η Οκτωβρίου ο εξεγερμένος σύσσωμα Τρικαλινός Λαός τον έδιωξε κακήν κακώς, ως ακραίο σύμβολο μιας αντιλαϊκής και βάρβαρης πολιτικής.

Το ρωμαλέο πανελλαδικά Κίνημα Δεν Πληρώνω, με εκατομμύρια μέλη και φίλους του, τον αποδοκίμασε και στοχοποίησε πολιτικά.

Στα Τρίκαλα, την Καλαμπάκα, τα χωριά, την Αθήνα, τη Γερμανία, όπου κι αν ακουστεί η έλευσή του, ενεργοποιείται αυτόματα ο λαϊκός παράγων για να  αποδοκιμάσει στο πρόσωπό του τη μνημονιακή πολιτική που επέβαλε στη χώρα μας η ελληνική πλουτοκρατία και η τρόϊκα .

Με απέναντι του σύσσωμο τον Τρικαλινό Λαό, ο κ. Μαγκούφης χρειάστηκε δύο ολόκληρες σελίδες τοπικής εφημερίδας, για να εκφωνήσει τη βαρύγδουπη δήλωσή του: «Λέω αλήθειες, γι’ αυτό μου επιτίθενται!»

Έλεος! Έχει και η λογική τα όριά της!