Λάρισα: Άφαντος ο μεγάλος νικητής του Λαϊκού Λαχείου που κερδίζει 920.000 ευρώ

Άφαντος παραμένει, σχεδόν μία εβδομάδα μετά την ευχάριστη είδηση, ο μεγάλος τυχερός του Λαϊκού Λαχείου, ο οποίος κατά πληροφορίες του onlarissa.gr, κέρδισε το ποσό των 920.000 ευρώ!

Ο τυχερός ή η τυχερή, πήρε το λεγόμενο «τυχερό τρίδυμο», δηλαδή τρεις πεντάδες λαχείων με τον πρώτο αριθμό της κλήρωσης 18397, από πλανόδιο λαχειοπώλη.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες του onlarissa.gr, επειδή ο συγκεκριμένος λαχειοπώλης που έδωσε τους «χρυσούς» λαχνούς, εργάζεται κυρίως σε χωριά πέριξ της Λάρισας, θεωρείται βέβαιο πως ο μεγάλος νικητής διαμένει εκτός πόλης.

Ο ίδιος πάντως δεν εμφανίστηκε ούτε στον λαχειοπώλη, ούτε και στο πρακτορείο του ΟΠΑΠ «Η Ρέντα» απ’ όπου και διανεμήθηκαν οι λαχνοί.

«Γεγονός μάλλον φυσιολογικό αν σκεφθεί κανείς πως στα 40 σχεδόν χρόνια που λειτουργεί το πρακτορείο μας, έχουμε δώσει άλλες 7 με 8 φορές τόσο μεγάλα ποσά και ο νικητής δεν εμφανίστηκε ποτέ…» όπως εξηγεί ο ιδιοκτήτης του Πρακτορείου κ. Αλέξης Θεοδωρόπουλος.

Προφανώς ο νικητής θα έχει έρθει σε απευθείας επικοινωνία με τον ΟΠΑΠ απ’ όπου και υπό συνθήκες απόλυτης εμπιστευτικότητας θα εισπράξει την επιταγή με τα… πολλά μηδενικά!

newsroom onlarissa.gr