Λάππας φεύγει…Κρεμμύδας έρχεται

Εντός του Ιανουαρίου αναμένεται, όπως άλλωστε είχε υποσχεθεί και ο ίδιος, να αποχωρήσει από επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού «Τρίκαλα-Συμπολιτεία», της σημερινής Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στο Δήμο Τρικκαίων, ο πρώην Δήμαρχος Χρήστος Λάππας.

Το «δαχτυλίδι» της διαδοχής, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του trikalaIN, πρόκειται να περάσει από τα χέρια του Χρήστου Λάππα, στα χέρια του πρώην Προέδρου της ΔΕΥΑΤ και πρώην Δημοτικού Συμβούλου Κωνσταντίνου Κρεμμύδα, κάνοντας την έκπληξη, αφού τόσο καιρό ακουγόταν φημολογίες για άλλα ονόματα και όχι για το συγκεκριμένο.

Πάντως, αν όντως επαληθευθούν αυτές οι πληροφορίες, τότε ο Κωνσταντίνος Κρεμμύδας που θα βρεθεί επικεφαλής του συνδυασμού «Τρίκαλα-Συμπολιτεία», έχει μεγάλες πιθανότητες να διεκδικήσει με την στήριξη της Κεντροαριστεράς, και του «Ποταμιού» την θέση του Δημάρχου Τρικάλων και να βρεθεί αντιμέτωπος απέναντι στον Δημήτρη Παπαστεργίου, στις αυτοδιοικητικές εκλογές το 2019.

Αν ισχύσει κάτι τέτοιο, είναι από τις καραμπινάτες περιπτώσεις που επαληθεύουν την ρήση πως στην πολιτική ποτέ μην λες ποτέ…