Λάκης Λαζόπουλος κατά ΣΥΡΙΖΑ για Πολάκη: Ο Τσίπρας λέει και ξελέει

«Ξέσπασε» ο Λάκης Λαζόπουλος για την παραμονή του Παύλου Πολάκη στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, με τον γνωστό ηθοποιό να καταφέρεται εναντίον του Αλέξη Τσίπρα. Ο Λάκης Λαζόπουλος, που δεν έχει κρύψει τη συμπάθειά του για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ξιφούλκησε μέσω της διαδικτυακής ραδιοφωνικής του εκπομπής, όχι μόνο κατά του Πολάκη αλλά και κατά του ίδιου του Αλέξη Τσίπρα τον οποίο κατηγορεί για ανακολουθία λόγων-έργων. Επίσης, χαρακτηρίζει«παιδική χαρά» τον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι «με το ίδιο παρεάκι δεν μπορείς να φέρεις διαφορετικό μέλλον» εξ ου και «αυτή η βαρεμάρα και στασιμότητα».

Υπενθυμίζεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας είχε παραπέμψει στα πειθαρχικά όργανα τον βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ μετά την απαράδεκτη ανάρτηση που είχε κάνει ο Πολάκης, στοχοποιώντας δημοσιογράφους, δικαστικούς και τραπεζικά στελέχη. Εν συνεχεία ο πρώην υπουργός ζήτησε συγγνώμη και ομόφωνα τα όργανα αποφάσισαν να παραμείνει στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ. Μια απόφαση που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις αλλά και τη σκληρή κριτική της ΝΔ που έκανε λόγο για «κωλοτούμπα Τσίπρα»

Αναλυτικά, ο Λάκης Λαζόπουλος ανέφερε κατά τη διαδικτυακή του εκπομπή:

«Δεν ξαφνιάστηκα καθόλου που στην παιδική χαρά του ΣΥΡΙΖΑ ξαναγύρισε στις τραμπάλες ο Πολάκης. Αποδεικνύοντας ότι ο αρχηγός λέει και ξελέει, ότι ο μεγάλος Κρητικός είναι μικρό παιδί και ζητάει συγγνώμη για να ξαναμπεί στο ψηφοδέλτιο και ότι με το ίδιο παρεάκι δεν μπορείς να φέρεις ένα διαφορετικό μέλλον. Το ίδιο αστειάκι. Και δημιουργείται αυτή η απίστευτη βαρεμάρα και στασιμότητα στο κόμμα της αντιπολίτευσης».

reader.gr