Λαϊκή βραδιά στο Cafe Bar “DAY & NIGHT στην Πύλη

DSC01305

Μάγεψαν το κοινό με τις μελωδικές φωνές τους η Μαρία Καλαντζή και ο αδελφός της Γιώργος Καλαντζής, το βράδυ της Παρασκευής στο Cafe Bar «DAY & NIGHT στην Πύλη σε μια φανταστική λαϊκή βραδιά, που οργάνωσε η Δ/νση του καταστήματος.

Η διασκέδαση κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες με πολύ κέφι και χορό από τους θαμώνες του μαγαζιού, με λαϊκά και δημοτικά τραγούδια που έπαιζε η εξαιρετική λαϊκή ορχήστρα αποτελούμενη από τους μουσικούς Μαρία Καλαντζή και Γιώργο Καλαντζή (τραγούδι), Τιράκη Αποστόλη (μπουζούκι), Χρίστο Κιτσόπουλο (Αρμόνιο), Βάϊο Αλεξόπουλο (ντραμς), Elton Muci (κιθάρα).

DSC01312

Στο υπέροχο αυτό βράδυ εμφανίστηκε και ο έμπειρος παλαιός τραγουδιστής πετυχημένος στον χώρο στον Νομό Τρικάλων Βασίλειος Καλαντζής, τραγουδώντας γνωστές λαϊκές επιτυχίες με το γνωστό ταλέντο του, συμβάλλοντας στην μουσική βραδιά, πατέρας της Μαρίας και του Γιώργου που ακολουθούν πιστά τον δρόμο του στο λαϊκό πεντάγραμμο.

Παρόμοιες μουσικές εκπλήξεις προσφέρει η Διεύθυνση του μαγαζιού στους πελάτες συχνά πυκνά στα 22 χρόνια επαγγελματικής δραστηριότητος στην Πύλη.

Η μουσική τα τραγούδια και ο χορός είναι απαραίτητα για τους ανθρώπους για την επικοινωνία, την ψυχική ανάταση συμπλήρωμα της ποιότητας ζωής, με την νεολαία να έχει πάντα τον πρώτο λόγο, στις ζοφερές ημέρες που περνάμε.

Αλέξανδρος Γ. Τζήμας.

.