Λαμπρά τα εγκαίνια του νέου αθλητικού κέντρου του ΑΟ Τρίκαλα

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα, κάθε επισημότητα, με μια πανέμορφη εκδήλωση και με πολύ κόσμο, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια στο νέο αθλητικό “στολίδι” των Τρικάλων, το Αθλητικό Κέντρο του Ερασιτέχνη ΑΟ Τρίκαλα στη Σωτήρα.

Τα εγκαίνια τελέστηκαν με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου…

Παραβρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, οι βουλευτές…ο αντιπεριφερειάρχης της ΠΕ Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης, παράγοντες του πολιτικού, επιχειρηματικού, δημοσιογραφικού,αθλητικού κόσμου, αλλά και πάρα πολύς κόσμος που ήρθε στο νέο προπονητικό κέντρο για να δει από κοντά τις νέες εγκαταστάσεις.

Η εξαιρετική αυτή αθλητική εγκατάσταση, άνοιξε και επίσημα τις πόρτες της για την λειτουργία της ποδοσφαιρικής ακαδημίας του Ερασιτέχνη ΑΟ Τρίκαλα και ξεκινά ένα νέο ταξίδι στο Τρικαλινό ποδόσφαιρο και την ανάπτυξή του.

Πέντε νέα γήπεδα (το ένα με συνθετικό τάπητα), σύγχρονα αποδυτήρια, προβολείς , αυτόματο πότισμα και άλλες υποδομές, αποτελούν τη νέα αθλητική εγκατάσταση των Τρικάλων.

Σε συνδυασμό με το διπλανό πάρκο της Σωτήρας και τον περιπατητικό διάδρομο, όλο αυτό το οικοδόμημα, αποτελεί πλέον μια όαση αναψυχής και αθλητισμού.

Σε μια εποχή που το αθλητικό κέντρο ήταν επιτακτική ανάγκη για την εξέλιξη του Τρικαλινού ποδοσφαίρου, ήλθε η πρωτοβουλία και ο μεγάλος αγώνας των ιθυνόντων του Ερασιτέχνη ΑΟΤ σε αγαστή συνεργασία με τους φορείς της Περιφέρειες και του Δήμου, να δώσει την “ανάσα” που χρειαζόταν η αθλητική νεολαία για ένα καλύτερο μέλλον.

Εδώ θα χτυπά η καρδιά της προετοιμασίας των νέων παιδιών της Ακαδημίας του Ερασιτέχνη και των αγωνιστικών εκδηλώσεων τους ,όλων των ηλικιακών τμημάτων υποδομών αγοριών, κοριτσιών,γυναικών,ανδρών.

Αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης για πολλά παιδιά τα οποία θα συμμετάσχουν στα τμήματα υποδομής του Ερασιτέχνη ΑΟ Τρίκαλα, που ήδη ο αριθμός έχει αυξηθεί σε μεγάλο βαθμό στην Ακαδημία του ΑΟΤ.

Το νέο αθλητικό κέντρο ενθαρρύνει πλέον τον Ερασιτέχνη ΑΟ Τρίκαλα να συνεχίσει με μεγαλύτερο ζήλο και περισσότερη προσπάθεια μέσα από άρτιες γηπεδικές συνθήκες, το έργο της ανάπτυξης των ακαδημιών και της ανάδειξης νέων ποδοσφαιριστών, αγοριών και κοριτσιών.

ΑΠΟΝΟΜΕΣ

Απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό, τον Αντιπεριφερειάρχη της ΠΕ Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη και τον Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου, για την μεγάλη τους συμβολή στην ολοκλήρωση του έργου, το οποίο ήταν ένα όνειρο 59 ετών, να αποκτήσει ο ΑΟ Τρίκαλα τις δικές του εγκαταστάσεις. Και έγινε πραγματικότητα, κάτι που έχει χαροποιήσει όλους τους υγιείς Τρικαλινούς φιλάθλους.

Επίσης, ειδική τιμητική πλακέτα δόθηκε στον ιατρό κ. Νίκο Μπακογιάννη, για την συνεισφορά του στον Ερασιτέχνη και την υλοποίηση της ιδέας του νέου αθλητικού κέντρου.

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ-ΟΜΙΛΙΕΣ

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΑΟ Τρίκαλα Κώστας Παρδάλης με ιδιαίτερα χαρά και υπερηφάνεια……

-Την οργάνωση της εκδήλωσης των εγκαινίων ανέλαβε και έφερε σε πέρας με ιδιαίτερο επιτυχημένο αποτέλεσμα και κάθε λεπτομέρεια, η «Ξεναγός» Διαφημιστική. Παρουσιάστηκαν ψηφιακά εικόνες της δραστηριότητας των Ακαδημιών του Ερασιτέχνη ΑΟΤ, παλαιότερες επιτυχίες της ομάδας υπό την διοίκηση του Ερασιτέχνη, μοιράστηκαν μπλουζάκια στα παιδιά της ακαδημίας, υπήρχε μπουφές στον χώρο όπου έγινε μια μικρή δεξίωση, επίσης μουσική και πυροτεχνήματα, συμβάλλοντας θετικά στην εικόνα της διοργάνωσης.

-Πραγματοποιήθηκαν επίσης σε ειδικό σταντ που υπήρχε στον χώρο, εγγραφές νέων μελών και ανανεώσεις παλαιών μελών στον Ερασιτέχνη ΑΟ Τρίκαλα ο οποίος κάνει κάλεσμα σε όλους τους Τρικαλινούς και τις Τρικαλινές να γίνουν μέλη με ένα μικρό ετήσιο αντίτιμο, για να δυναμώσει περισσότερο ο σύλλογος.

-Αρκετός ήταν ο κόσμος που εξυπηρετήθηκε με δωρεάν δρομολόγια από και προς τη Σωτήρα σε συνεργασία του Ερασιτέχνη με το Αστικό ΚΤΕΛ Τρικάλων.

Ευχόμαστε αυτό το αθλητικό κέντρο να αποτελέσει την “κυψέλη” ανάδειξης και την διέξοδο άθλησης των νέων Τρικαλινών παιδιών, την διαμόρφωση καλών χαρακτήρων, διασφαλίζοντας παράλληλα μια μεγάλη κληρονομιά για τις επόμενες γενιές.