Κρεμμύδας περί συνωστισμού στη λαϊκή αγορά και ηλεκτρονικών αιτήσεων

Δύο καίρια ερωτήματα προς την Δημοτική Αρχή, έθεσε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Τρικκαίων Κων/νος Κρεμμύδας, αναφορικά με τον συνωστισμό που παρατηρήθηκε το πρωί της Δευτέρας στην λειτουργία της λαϊκής αγοράς στην οδό Καραϊσκάκη και στο θέμα των ηλεκτρονικών αιτήσεων που μοίραζαν σήμερα το πρωί στους καταστηματάρχες εστίασης οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γιάννης Κωτούλας και Γιώργος Καταβούτας.

Ο Κων/νος Κρεμμύδας υπογράμμισε πως δεν εξηγείται η εικόνα που παρουσιάστηκε σήμερα στη λαϊκή αγορά με την δικαιολογία ότι έγινε, έγινε κατά παρέκκλιση, αγνοώντας τους σοβαρούς κινδύνους του συνωστισμού, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της δημοτικής αρχής δια στόματος του εντεταλμένου συμβούλου για τα θέματα της λαϊκής Χριστόφορου Ρόμπου και διερωτάται υπηρεσίες δεν υπήρχαν να σχεδιάσουν την κατανομή των χώρων στη λαϊκή και να αποφευχθεί ο επικίνδυνος συνωστισμός.

Για το θέμα των ηλεκτρονικών αιτήσεων, συνέχισε ο κ. Κρεμμύδας, οι υπηρεσίες του δήμου θα επιληφθούν ή όχι για την εφαρμογή των συγκεκριμένων μέτρων ή θα είναι στη προσωπική ευχέρεια των τοπικών αρχόντων; Γιατί κατά τα άλλα η κυβέρνηση σχεδιάζει την μεταφορά σπουδαίων αρμοδιοτήτων στη τοπική αυτοδιοίκηση.