Κραυγή αγωνίας από τους ιδιοκτήτες γυμναστηρίων στα Τρίκαλα για τις κλειστές επιχειρήσεις τους

Σε δεινή οικονομική και όχι μόνο θέση έχουν περιέλθει χιλιάδες ιδιοκτήτες γυμναστηρίων σε όλη την χώρα, βλέποντας τις επιχειρήσεις τους κλειστές για τρεις και πλέον μήνες λόγω της πανδημίας, με ότι άσχημο αυτό συνεπάγεται.

Ανάλογη εικόνα επικρατεί και στα Τρίκαλα, όπου και εδώ τα γυμναστήρια συνεχίζουν να παραμένουν κλειστά, με τους ιδιοκτήτες τους να εκφράζουν την ανησυχία τους για το οικονομικό αδιέξοδο που υφίστανται και το αβέβαιο μέλλον που ανοίγεται μπροστά τους.

Η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο τα γυμναστήρια να ανοίξουν στο τέλος Ιουνίου, ενώ μελετάται επίσης το σενάριο να μην ανοίξουν την ίδια ημερομηνία τα μικρά και μεγάλα γυμναστήρια. Όπως ανέφερε στο trikalaIN.gr ιδιοκτήτης γνωστού γυμναστηρίου των Τρικάλων «επειδή δεν υπάρχει σε τοπικό επίπεδο κάποιος συνδικαλιστικός φορέας ή σύλλογος να μας εκπροσωπεί, αισθανόμαστε ότι είμαστε ξεχασμένοι από την επίσημη πολιτεία. Οι επιχειρήσεις μας είναι κλειστές εδώ και τρεις και πλέον μήνες με τα έξοδα να τρέχουν, οι πελάτες μας βρίσκονται σε κατάσταση αναμονής και κανείς δεν μας λέει υπεύθυνα πότε θα ανοίξουμε τα γυμναστήρια και κάτω από ποιες συνθήκες θα δουλέψουμε. Ζητάμε από την πολιτεία να σκύψει στα προβλήματα μας και να δει ότι υπάρχουμε κι εμείς ως επιχειρήσεις».